Ahoj všem,
máte někdo zkušenosti s firmou MarS? Maji spoustu neotřelých modelů, akorát na Valka.cz uvádí docela vysoký ceny. Co jsme koukal na některé modely, mají hodně detailů.
Link na MarS: http://mars.strefa.pl/ang/1-72/pl01.htm
vyry píše:Tak ja to vyzkoušímJak je ta Lancie velika? Koupil bych Lancia 3 Ro / 564 + Ansaldo 90/53 a myslim, ze i v 1/72 to bude docela veliký.
hrdla píše:vyry píše:Tak ja to vyzkoušímJak je ta Lancie velika? Koupil bych Lancia 3 Ro / 564 + Ansaldo 90/53 a myslim, ze i v 1/72 to bude docela veliký.
Je to standardní náklaďák, takže nijak extra velký. Mám ho doma taky. Původně jsem čekal až ho vydá Italeri stříkaný, ale když jsem ho viděl v krabičce od Italeri, tak jsem hned objednal Mars. Za ty prachy je to absolutně jiný level. Navíc tam máš komplet všechno a nic není potřeba doplňovat. Jen budeš mít problém nic neztratit, až to vyndáš z krabičky.
Taky řeším problém, jak je hezčí, jestli v palebné nebo transportní konfiguraci. Na výstavách jsem viděl obě možnosti a nemůžu si vybrat.
hrdla píše:Zdar,
nedávno jsem kupoval nádherný italský dělostřelce - Italian Field Gun Crew - N.Africa, Balkans & Sicily od Milicast. Nevím, jestli by šli použít, já je mám pro jiný projekt. Projdi si Track+troops. Tam jsem je bral a jsou tam i jiné možnosti včetně Samovente. Obchod má Milan Vínš z Pardubic a je to prověřený. Já tam kupuju tak 80% věcí.
Teď v sobotu budu v Pardubicích. Pokud se zúčastníš, tak můžeme pokecat. Semovente mám slepený 2 typy (oba jsou tady někde v galerii), takže pokud budeš potřebovat podklady, tak pošli SZ.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků