Zdarek kluci prosim vas moh by me nekdo poradit cim by se dala nahradit vodicka na friul pasy aby ztmavnuli? nasel jsem par postupu zkousel jsem savo nejakou vodu na zachod a proste mi to s pasama absolutne nic nedela .. pasy jsem umyl kartackem na ruby v jarovy vode nechal jsem je v savu pres noc a pak je koupu ve vode s rozpustenou jedlou sodou a absolutne se nic nedeje budu rad za jakoukoliv radu co nejdriv dokud mam vsechno vytazeny .. kdyztak napiste i casy jak to machat v cem.. diky moc .. stve me to
Do toho Sava nebo Domestosu musíš nalít obyčejnej ocet. Musíš to ale hlídat, je to celkem fofr. Pak teprve v vyprat v jedlé sodě. Jo a dělej to někde venku, uvolňuje se z toho chlór(asi).
Diky moc konecne to neco dela ale tvole to s tim chlorem jsi dopsal ne? nebo to tam bylo nazacatku ? to vedet tak se nejak zaopatrim je mi blbe jeste ted a to sem mel rousku hruza .. lidi jestli to budete delat fakt to nepodcenujte je to silnej hnus! diky Jirko
Ja som si tiež prešiel týmito výparmi pri pásoch na Tčko Mňa z toho strašne štípalo v hrdle tak ma napadlo vypiť sodu bikarbonu a ono to hneď prešlo takže zneutralizovať aj pasy sodou ,ale aj hrdlo
Mno kluci... tak se vsichni dobre na pohotovosti pobavili na muj ucet tak tedka uz to beru celkem s usmevem ale nebylo mi hej.. vyfasnul jsem antibiotika a nejaky dalsi dva leky na kasel a mam silne poleptanou sliznici .. fajne
Přílohy
Naposledy upravil AcoLL dne 04 pro 2011, 23:54, celkově upraveno 1
Ja som sa toho tiež dosť nadýchal , ale keď som si vypláchol a vypil tu sodu tak ma hrdlo hneď prešlo Keď ťa ešte dráždi to hrdlo skús tú sodu to je dobré aj na trávenie takže ti to nezaškodí nijak
Tak příště nedávej na net svoje jméno,adresu,rodné číslo pěkně pohromadě,ať krom otravy chlorem nemáš ještě oči pro pláč když si na tebe někdo koupí třeba barák,nebo vezme pujčku
k***a tak to jsem nechtěl. Já se teda moc nebavím, toto udělat někdo ze zdejších "náctiletejch" tak je průser jak kráva. Já když jsem to zkoušel, tak bylo léto a měl jsem to na okenním parapetu. Ale že to bude až takovej mazec, to jsem netušil. Takže: ÚPRAVU FRIULŮ CHEMICKOU CESTOU VÝŠE POPSANOU DĚLEJTE VŽDY JEN VENKU A BUĎTE OPATRNÍ. Acolle napiš jak Ti je.
Jo sem v pohode tedka uz se tomu jen smeju mam jen divnej pocit v krku a poradnej kasel .. mno hlavne pro ty co to chteji zkouset dejte si fakt pozor ja to delal v dilne s otevrenejma dverma a proste sem to ponoril.. nechal pusobit a chodil jsem ven dejchat jaka to byla sila .. ted uz na to sejrim budu vse delat pistoli