Ahoj válečníci, ukořistil jsem tento nádherný stroj, jen jsem koukal že na fotkách co mám mají jiný nárazník než ve stavebnici. Existoval stroj i s takovým nárazníkem jako je ve stavebnici? Předem všem díky za odpověď pokud máte nějaké fotky, kamufláže, nástavby, sem s nima
Tak sem prohlídl svůj archív a ikdyž má na tendle typ celkem dost fotek (kolem 100) na žádný z nich sem takovej nárazník neviděl. Podle mě to bude nejspíš na strojích s posledních výrobních produkcí, kdy už se zjednodušovalo co mohlo, třeba jedodušší typ blatníků s ohnutýho plechu. U strojů, který sem ale viděl na fotkách, chybí narázník úplně !!, podobně jako "zjednodušenej" MB 4500. Možná je to až z poválečný produkce.
díky, myslel jsem si, že se inspirovali jen z toho restaurovaného kousku. Ten správný nárazník s nápisem asi nikdo jako doplněk nedělá, co? A jen další skromný dotaz, podvozek byl shodný s Mercedesem 4500? rozměry jsou asi stejné, byl to univerzální podvozek??
Fando to asi nebylo stejný...knížky s TTD jsem se zbavil, ale tam byl myslím rozdíl na rozvoru...nevim přesně kolik...5 cm? Což je v měřítku sice zanedbatelné, ale stejné to zřejmě nebylo? Třeba někdo poradí povolanější.
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire