To je 72 nebo 35??? Jinak ti tam chybí zaprášení ,a nějak mi neladi očouzeni na kapotě.Muj dojem je že vyjeli z myčky a hned poté jím začal hožet motor,ale jinak až na švy u figurek je to dobrý.Akorát ještě se mi zdají ty protitankové zatarasy nějaké hrube.
no to zaprášení tam určitě trochu chybí ale jak tam máš ty kameny tam se skvěle hodí minomet nebo kulometčík a tam teda bych něco z tohodle dal a pak se tam ještě hodil docela flak ale to jen otázka financí pokud je to v 1/35 flak i to co jsem ti napsal je všude k sehnání .
...mno...pár doirám sem už stavěl,tak snad možu neco přidat...postavené je to pěkně,rozvržené na podložce taky,teď pár věcí,které mi tam nějak nesedí:ten vyskakující pěšák má kalhoty moc do modra(ale to může dělat osvětlení),měly by být šedozelené,ty kameny na okraji,ty velké ,by vypadaly líp,kdyby trčely ze země(aby pod ně nebylo vidět - zahrnout okraje hlínou),ale nejmíň mi sedí ty koleje vyskládané z kamenů....lepší by byla vyježděná hliněná cesta......jinak mám zkušenost,že nejlepší je dělat doirámku podle nějaké fotky - nemusí být přesně to,co stavíš,ale něco podobného.....P.S.vem si vodovky,namíchej si černou s hnědou,hoooodně nařeď a udělej tomu kamení wash....trošku je prostě ušpiň......jak říkám,jsou to detaily,příště to bude lepší,ale hezké je to i tak...
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
jak bylo uvedeno vyse,chyby tam zapraseni,nejak mi nesedi ta podlaha,podle fotek je nejak moc svetla.a myslim ze by tam mohl byt nejaky naznak toho ze po tech sutrech prijelo 8-mi tunovy vozidlo.jinak je to good
Přesně takhle jsem se kdysi snažil patinovat, zaprášit černou tužkou, to jsem ale o nějakém *shadingu neměl ani šajnu.
Já bych měl největší výhrady k tomu člobrdovi, co přeskakuje přes bočnici haklu - brčálově zelený kabát a modré kalhoty ? To né...
Ale nenech se odradit, vem si rady k srdci a příště to bude lepší, kdybys viděl moje první modely, tak ty byly mnohem horší. Těším se na Tvůj další model !
souhlasím s bobanskim....moje první modely?.....no co,no,bylo mi šest.....a první diorámka taky nebyla moc pohledná.....ale chce to praxi a hlavně koukat,aby se vidělo...
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Tady je můj haklík, stejná stavebnice. Je to jeden z mých prvních modelů, původně jen nabarvený štětcem, před dvěma rokama prošel úpravou (patinou). Fotka je naštěstí rozmazaná, tak není moc vidět, že není nic-moc. Bylo mi ho líto vyhodit. A nechce se mi ho nafocovat znovu