Ahoj. Máte někdo tuhle stavebnici? Už na ní dělám od ledna a když postoupim o kousek v návodu, tak pak dlouhé týdny brousim a kituju protože k sobě věčně něco nesedne, nebo je to šíleně vymyšlený. Ted mě totálně dostal interiér. Mám ho složený, napatinovaný a ehjle, já neprostrčim dělo věží tanku (nehledě na to, že ono sotva pasuje k spodku interiéru-mělo by se dát ohýbat, ale nejde to, protože plast je k sobě nafest. Co s tim? Má někdo tuhle stavebnici, jak jste jí tam nacapli? Mě napadá snad jedině věž rozřezat a pak zas kitovat a brousit a kitovat a brousit.....už mám tý stavebnice plný zuby. Raději bych zpátky peníze...tohle už byl poslední hřebíček..... /
no...pro mě je to ale první model po 8 letech. nepamatuju, že bysme dřív mívali takový problémy. jako kluci jsme si s tim hráli dost a něco takovýho nepamatuju od žádný stavebnice...a to jsme tenkrát dost dělali Směr. Myslíte, že by mi to vyreklamovali? Já fakt nevim, co s tim. Fakt sehnat malou pilku a celou věž zespodu rozřezat.
asi tak, mě jen z toho popisu prve přišlo že někdo si pod pojmen tank koupil samohybku a těď nadává že že nejde otáčet věží... nevím, jen mi to tak příjde
teda kdybych toho Stuga taky nestavěl, tak teda nechápu vůbec ALE ono to všecko pasuje suprove, akorát se nesmí přilepit podlaha s dělem ke korbě, pak si može člověk akorát tak nasrat nebo tu podlahu odlepit Musí se to lepit postupně je to v návodu. Položit tam podlahu, nasadit nástavbu a teprve potom tam tu podlahu přilepit. Pak to pasuje všecko jak má....přiznávám, dvakrát sem ji odlepoval
tak špatně jsem se vyjádřil. Nemohu dostat interiér(kanon) do věže. Tedy složené dělo. Musim rozřezat spodek věže, abych dělo prostčil dovnitř a pak to zase stmelit dohromady Spodek ke věži přilepený nemám. Dle návodu se měly zhotovit tři čátsti interiéru (podlaha, část pod věží a dělo) a pak skompletovat.