Ahoj chlapy !! Potřeboval bych pomoct. Mohl by mi někdo sehnat fotky výlisků již zmíněného Tigera od Zvezdy??? Předem dík.
Rastaman píše:wWoll píše:Mě se momentálně nejvíce líbí ta Academka, ten její Tiger early exterior mod. je velmi solidní model za slušnou cenu.
a ty dalsi dva tigry academy jsou jake? a ktery to je ten s tim interierem? diky
Tichacek píše:Rastaman píše:wWoll píše:Mě se momentálně nejvíce líbí ta Academka, ten její Tiger early exterior mod. je velmi solidní model za slušnou cenu.
a ty dalsi dva tigry academy jsou jake? a ktery to je ten s tim interierem? diky
Jsou super...mne se staveli celkem dobre a ten interier je bomba..jen se mi stalo ze se mi spatne davala na nej strecha...moc nesedla pac to bylo vevnitr uplne nacpany...ale co ja vim je to dlouho co jsem ho stavel takze sem to moh pomrvit...jinak jsou 2 verze early a mid, je na krabicich w/interior a fotky stoji kolem 850
![]()
VON-MANTEUFFEL píše:díky chlapy moc rozhodl sem se pro ten academy exterior. Ještě mosím schrastit 700 Kč a je to
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků