Říkal jsem si, že něco takového by nebylo špatné si postavit, nikdy jsem ale vrak nedělal...tady je pár mých poznámek / dotazů:
- jedná se jasně o model 1937 (tj. "pozdější" varianta), zjevně opuštěný / vyřazený;
- připadá mi, že nemá gumové obruče pojezdových kol, snad ohořelé...? Rozdílné odstíny na korbě i věži by tomu nasvědčovaly, ale označení je přitom čisté;
- označení - bílá 30 - nevybavuju se, že bych zrovna taková čísla na sovětské technice viděl, nemůže to být třeba nějaký kus odtažený z fronty Němci na nějakou testovací střelnici...? Tomu by odpovídal předchozí bod;
- pod průzorem na věží chybí "špunt", který ale je na její zádi - počítám, že se jedná o pistolovou střílnu;
- spodní díl řidičova poklopu - nevím úplně, jak je řešeno konstrukčně překrytí průzor vs korba, ale nezdá se mi klasicky vymontovaný - část jeho pantu je tam stále viditelná...takže by mohl být nějak promáčknutý dovnitř, popř. roztržený a zůstal jen zbytek pantů...?
- přední část blatníků a světla jsou samozřejmě pryč, na levém blatníku zřejmě zůstaly palivové nádrže - trčí tam asi trochu jejich úchyty, druhá nádrž a část blatníku se mi jeví hodně světlé - je možné, že byla nádrž roztržena výbuchem a zahořela...?
Největší gól by samozřejmě byla fotka z jiného úhlu, ale su realista...každopádně díky za případné komentáře, podněty a pomoc.

Tomáš "Vrabec / Nádražák" Kosič