Firma je mrtvá. Když se podíváte do rejstříku tak zjistíte, že činnost ukončena. Kdo měl objednané tak smůla. Já měl i zaplacené ........a ten pán co se pořád vymlouval na problémy s dcerou z Vás ještě dělá blbce. Takže já tento týden tisknu podklady a odcházím směr PČR. Takže asi tak.
Taky jsem tam dost často nakupoval. Byl jsem vždy spokojený a najednou ty problémy. Pak mi pán dokonce volal a nabízel slevy na moje objednávky a potom už se dlouho nic nedělo. A najednou zase šlus.
Za roky jsem u nich měl několik desítek objednávek bez problémů. Teď téměř rok mi dluží 3 tisíce za zaplacené položky z několika objednávek. Když už jsem se dočkal nějaké odpovědi, tak je to perla za perlou. "Nemám přístup ani na účet. Jaksi mě to přijde blbé, když už do toho hodili vidle majitelé, abych to udělal taky." - Vážně? Jací majitelé? Pokud vím, tak je do toho zainteresovaný on sám nebo pí. Sigmundová. Ale vidle do toho hází úspěšně. "K mailum se nedostanu. Na svůj neznám heslo. Klekl PC tak nové instalace." Když mu přepošlu komunikaci z mailu na facebook, kde velmi aktivní, tak už nereaguje. Chtěl jsem zkusit mimosoudní řešení sporů přes ČOI, pokud by to k něčemu bylo.
Problém je, že nic neodkazuje na něj. Kromě toho, že už jednu firmu se stejným názvem měl do roku 2006. Adresa firmy je v Anglii, stránky registrované v ČR na pí. Sigmundovou.
ja som si od Nordland Models objednával nejaký tovar v októbri 2019, ale zvolil som platbu dobierkou. Doteraz nič neprišlo. Ten pán so mnou komunikoval cez facebook aj cez telefón, stále niečo sľuboval, ale nakoniec z toho nič nebolo a tovar som si objednal inde. Tiež si myslím, že obchod je mŕtvy, len sa snažia ešte chytiť nejaké rybky, ktoré im zaplatia vopred.....