Zdravím, chtěl bych se zeptat zda by se někde nedala sehnat konverzní sada z cromwella od tamyie na charioteera 1:35, nebo jestli se někomu neválí doma. Hledám ji už dlouho a nikde jsem na ni nenarazil , budu rád za každý tip
Výrobce ho má naprosto normálně skladem: https://accurate-armour.com/aa-products ... -sets/c050 Jen Tě varuju, že je to dost starý konverzní set a tak je celá věž slušně zkroucená (v ose předozadního rozměru) a je to vidět pouhým okem, širší pásy, které k tomu patří, jsou dost otřesný a nedají se nasadit na hnací kola - v době konstrukce setu zřejmě šli nějakou "zkratkou" a nenamáhali se ji při reedicích opustit. Ne zcela přesně sedí nový kryt nad motorem a řezání je tam dost a dost. V kanónu je sice drát, ale jak už to bývá, leckde je až u povrchu odlitku... Prostě to je celé takové "všelijaké" a pokud ho koupíš, počítej s tím, že budeš mít dost smíšený pocity... a abys to dotáhl do slušný podoby, vynaložíš dost úsilí a taky peněz, protože ta konverze je prostě ne úplně dokonalá.
- Musíme si pomáhat. Informace, které potřebujeme, tu vždycky někde jsou. Jen ten, kdo na nich "sedí", nesmí být moula, který si myslí, že jsou jen jeho.
- Modeláři neodpouštějí ani tu nejmenší chybu - zvláště ne tu na svém modelu. Řežme raději do modelů, neřešme modeláře.
- Modely nejsou tak levné, abych je stavěl jen z krabičky a nechával všechny jejich chyby bez povšimnutí...
Super, díky moc. Z mě neznámého důvodu jsem tuhle oficialní stránku nenašel. A co se týče kvality tak mi to za to asi stojí. No uvidíme, jestli si to po Vánocích nerozmyslím
Mám ho postavený v surfu a můžu říct na rovinu, že jsem se s ním docela vyvztekal, samozřejmě není špatných modelů, ale... Je tam prostě víc "pastiček" na modeláře, než by modelář čekal... Jinak komunikace s výrobcem může být na delší lokty, ale jsou vcelku spolehliví a jak se něco pos..re, snaží se pomoct.
- Musíme si pomáhat. Informace, které potřebujeme, tu vždycky někde jsou. Jen ten, kdo na nich "sedí", nesmí být moula, který si myslí, že jsou jen jeho.
- Modeláři neodpouštějí ani tu nejmenší chybu - zvláště ne tu na svém modelu. Řežme raději do modelů, neřešme modeláře.
- Modely nejsou tak levné, abych je stavěl jen z krabičky a nechával všechny jejich chyby bez povšimnutí...