Přidám něco mého, úprava pro kámošovic syna:
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
A přepravní bedna:
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Mladej ho má už přes dva roky a jezdí z ním venku úplně normálně.Je tedy fakt že louže s ním nebrodil.Ale neměl by být problém podvozek utěsnit.Díry zaslepit, vypínače zpřeházet nahoru (měl jsem ho rozebraného na prvočinitele a jde to ),osy hnacích kol se dají zevnitř utěsnit tak že kolem otvoru kterým prochází skrz vanu uděláš krabičky s plast. destiček a ty vyplníš vazelínou.mk6p1 píše:nevie mi niekto poradiť, či Tiger I. od Heng Long-u má vodotesný podvozok? alebo nejakého výrobcu, ktorý by vyrábal tank s vodotesným podvozkom.... chcel by som nejaký tank, ale keď, tak ho nechcem do izby, ako píšu všetci výrobcovia
Walter Wolf píše:Přátelé,
máte někdo zkušenosti z provozu "pokojových" VS tanků 1/24? Jsem zelenáč a za podnětné postřehy předem děkuji....
warwolf
Copak o to, stránky hezký, už je víc jak rok sleduju,ale pokud ho zajímá moderna tak si moc nepomůže.V 1:16 se asi ani nedělá,zatím jsem na nic nenarazil.Jedině počkat až se někde objeví něco z použitelným podvozkem za únosný peníz a totálně to rozřezat.Taky o tom uvažuju,nějaký nápad už bych mělMilan3528 píše:Walter Wolf píše:Přátelé,
máte někdo zkušenosti z provozu "pokojových" VS tanků 1/24? Jsem zelenáč a za podnětné postřehy předem děkuji....
warwolf
1:24 je na prd.Nemá to proporcionální řízení a je to malý.Mrkni sem http://www.mujtank.tym.cz/forum.html
tady zjistíš vše o RC tancích.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků