No tak dobře asi jako ty anglicky neumím ale v základě jsem podle textu a fotek pochopil oč jde, mají to fakt detailní a jsem docela zvědav na ten Staghound pokud jsem dobře pochopil že jej mají dělat, ten se mně vždy líbil jako obrňák.
Barone ,tím recenzentem který vás dorazil myslíte mě? Když jste o tom problému věděl proč jste na něj neupozornil? Ono je velice hezké počkat až si někdo " natluče" ,pak " zasvědceně" hovořit a smát se svým typickým způsobem .
Ale kdeže, měl jsem na mysli pána anglicky mluvícího a píšícího - mimochodem, ten dělal recenzi i na Humbera SKP a na tohle přišel až teď. Jen tak pro zasmání , já to (diferák) řezal z pondělka na úterý v noci.... Prostě to člověku nesepne až do momentu, kdy ho to praští...
Naposledy upravil greenbaron dne 14 čer 2007, 18:11, celkově upraveno 1
Proč pryč? Vo tom to je - trousil jsem rozumy a sám jsem pak řezal a řezal. No aspoň někomu to pomohlo a jiný zase neslyší a neslyší, když ho přesvědčuju a přesvědčuju...
Děkuji greenbaronovi za upozornění na chybu v návodu. Zároven se mu tímto omlouvám za moji vzteklou reakci, příště se budu muset asi více chladit , což je v těchto vedrech problém. Sám mám fotku Humbera ze zadu , koukal jsem na ní a rozdíl si neuvědomil, nebyl jsem sám.
No, britské "misky na holení" ani přilby RAC to nejspíš nebudou..., ale když už tam mají ty německé a americké, právě ty "naše" by přijít mohly.
Pánové, co takhle typovací soutěž, anketa ve smyslu: "Přál bych si, aby to byl/a/o..."?