Mockrát děkuji Včera jsem ještě vyrazil pořídit fotku ale nemohl jsem se večer dostat sem na modelfórum, že prý chyba serveru. Takže s křížkem po funuse ale dám ji sem když už jsem ji pořídil.
Já zas kvůli včerejší nedostupnosti Modelfora nemoh přidat koláž z Cihlářovy ulice v Moravský Třebový a nakonec jsem to i vzdal, nešlo mi to sesadit kloudně dohromady a hle - dneska jí sem zavěsil Odish
Já jsem musel, když je to z mého rodného města a bydliště... Tak promiň, že jsem tě předběhl.. Ale pokud bys udělal nějak prolínání.. I když u takovýhle fotky to půjde asi blbě že?
Necháme tu Moravskou Třebovou takhle, stejně by pro samou vlajku nebylo nic vidět. Vypadá to na poměrně dost uvědomělou ulličku. Mám tu fotku z osvobození Českého Krumlova - dnes náměstí Svornosti
Každopádně mě zarazily ty pseudo-slohové fasády domů v současné době..! Asi nějaká móda, protože jsem shodou okolností zrovna včera narazil na něco podobného u radnice v Maichingenu, která dnes vypadá starobileji, než na konci 40-tých let..
třeba ty domy fasády vrátili do jejich původní podoby jako Dům u zvonu na Staroměstským náměstí... Další foto je z náměstí v Českých Budějovicích. No jo no, já zas chodil do Pionýra