Aleš "Gralex" Gregorek 23 let - ŠTĚTEČKOVÁ GALAXIE
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
KING TIGER píše:filip Fišer píše:no já si taky myslim že tamka je levnější a rychlejc postavitelná ale úroveň detailů se asi nedá srovnat
To jo, ale kup si k tamce pásy od friulmodel a lepty a můžeš si k tomu připočíst ccc 12 stovek, záleží taky na tom co si koupíš všechno za lepty a to pak je dragon mnohem levnější ikdyž by jsi si k němu koupil lepty.
KING TIGER píše:filip Fišer píše:no já si taky myslim že tamka je levnější a rychlejc postavitelná ale úroveň detailů se asi nedá srovnat
To jo, ale kup si k tamce pásy od friulmodel a lepty a můžeš si k tomu připočíst ccc 12 stovek, záleží taky na tom co si koupíš všechno za lepty a to pak je dragon mnohem levnější ikdyž by jsi si k němu koupil lepty.
Zbyněk Červený píše:KING TIGER píše:filip Fišer píše:no já si taky myslim že tamka je levnější a rychlejc postavitelná ale úroveň detailů se asi nedá srovnat
Moc nerozumím tomu, proč srovnáváš (cenově) kit bez Fruil pásů s jiným s Fruil pásy.
filip Fišer píše:no ale já si koupim lepty a článkový pásy od tamky tak to máš za stejnou cenu jako dragouše toho panthera mám za 600kč a pásy za 200
KING TIGER píše:Zbyněk Červený píše:KING TIGER píše:filip Fišer píše:no já si taky myslim že tamka je levnější a rychlejc postavitelná ale úroveň detailů se asi nedá srovnat
Moc nerozumím tomu, proč srovnáváš (cenově) kit bez Fruil pásů s jiným s Fruil pásy.
Dragon má článkové pásy s "děrovanejma zubama" a fruilmodel taky a v tom je to srovnání. A k dragonu nebudou taky moc nutný lepty, atd a atd. Chápeš?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník