Prosím o pomoc pri identifikácii typu vozidla. Môže to byť Mercedes ? Je to z októbra 1944. Prosím pomôžte určiť o aký automobil sa jedná. Vopred ďakujem
Taky si myslím, že to Blitz není. Má to jiný blatníky, jiný rádiusy kolem dveřního okna. Spíš bych to šacoval na nějakou Scanii-Vabis. Ale blatníky bohužel neodpovídají žádné z těch, které znám.. Ještě mě napadlo Volvo, ale tomu neodpovídá ten nápis na chladiči, který opravdu vypadá jako dvojslovný a svádí k tomu, že je v podobě "Opel-Blitz". Žádnému z Opelů ale bohužel neodpovídají obrysové kontury..řekl bych..
Blatník je shora promáčknutý, proto má trochu jiný tvar. Jinak bych řekl, že vše dost souhlasí, včetně třeba držáku lopaty, prolisu na dveřích pod oknem, disků předních kol a na masce bych řekl že je dost zřetelný blesk, jiný podobný znak neznám...on ten 6700A má znatelně jiné proporce kabiny a motorové kapoty než normální Blesk.
Ovšem průduchy na boku nad blatníky nejsou nijak moc zkřiva, jako u OB. Navíc celá přední maska chladiče mi přijde tak nějak hranatější oproti OB. Navíc je i krátký - rozhodně nemá dlouhou korbu, která by odpovídala 6,7, délkou mi spíš přijde na 1,5t,
No, rozdíl v délce vozu mezi třítunou a jedenapůlkou je u klasického valníku pouze cca 45cm, což může být na takovéhle fotce dost těžko rozlišitelné, ale budiž. To auto nemusí být už v původní podobě, korba může být upravená. U MANu i Scanie jsou u všech jejich typů rozdíly moc velké...
Používat pro identifikaci plechařinu a "prkýnka" není zrovna spolehlivé... (o "bižuterii" nemluvě) Nedávno někde byla fotka, kde v nějaké WH polní dílně bastlili na Blitze masku z osobního Buicka, nevím jestli se dílo zdařilo. Na normálního Blitze je to vysoký a maska moc vpředu, taky bych se přikláněl k Allradu.
I já bych s tím souhlasil a vzhledem k tomu, že osoby válející se kolem vypadají dost jako Rusové, lze jiný chladič přisoudit opravě vraku s využitím něčeho po ruce (třeba z Klockner Deutze nebo tak). Že to jde dokazuje i tenhle kousek z polského muzea.
Měl bych také jednu lahůdku, fotka je z bývalého podnikového archivu Škoda. Vozidlo bylo upraveno či opraveno pro soukromého vlastníka, na motoru je nápis BUSSING a v popisu k negativu je název Mamut. Zajímalo by mne jak to vypadalo původně.