No ja sa veľmi nemám čím pochváliť. Lebo moje veci sú maratóny, ale za renováciu jedného som dnes odoslal poslednú platbu, takže to môžem prehlásiť za skoro dokončené. Som pedant, takže ešte nejaké detaily tam budú dodatočne dorábané. Ale už je jej stav pojazdná!!! A je už doma. A teraz je na rade ten PUCH 350GS (čo je tu na strane 303) Victoria KR35WH z roku 1938. Ja som ju chcel dať do prevedenia podľa najspodnejšej farbe na ráme, panzergrau, teda verzia WH
Přílohy
Takto vyzerala po zakúpení v roku 2014
No a po rokoch hľadania dielov a 4-ročnej renovácii v PL
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
K té přilbě - jde o originál hasičskou verzi helmy vz.53... Kromě hasičů bývala zařazena i v obrovském množství i ve skladech Civilní obrany, ostatně i proto se jich dochovalo tolik.
Ďakujem za uznanie, naozaj si to vážim. Nebolo to s touto motorkou ľahké... Dolin, aká 500-stovka od DKW? NZ-ta, alebo SB-čka? Ak máš možnosť tak ju ber, ako mi hovorili renovátori v PL, takéto veci budú mať vždy nejakú hodnotu. Na rozdiel od peňazí na účte... A tieto DKW-čky spravené vo verzii Gelande-Sport vyzerajú super! Pre mňa to bolo, a aj je niečo ako ďalší stupeň modelárstva, keď si vyslovene hľadám a skladám jednotlivé diely motocykla dokopy. A či si necháš na jazdu, alebo posunieš je to na tebe. Ja som nakupoval diely aj od jedného čecha, čo mi spomínal, že predal Zundapp 750 a kúpil si za to dom.
Našli tam ještě Panzer IV, kusy kolopásů a další drobotinu
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire