Dokončeno 2025: (3) HAL Ajeet, TKS-D, Payen PA-22 Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Věci od fixu vypadaj hezky, ale sou ve správným měřítku? Doteď vydanej Kingtiger i Cromwell sou bohužel 1/76, jinak sou to hezký modely co se hezky staví.
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
Tohle na mne vypadlo z netu. Píší že prý nové díly, tak doufám, že to nebude jen přebal původního Fka s tou šílenou kovovou vanou. Na stránkách https://www.cyber-hobby.com/collections ... and_dragon jsou zajímavě reinkarnace jagdpanzerů IV a Čínská T 34/85. Snad se to k nám někdy dostane taky. A v modelech mají být nějaké nové NEO pásy....Mám na stole Dragoního Pantera Ačko...za sebe..tedy za 589,- co jsem ho tehdá kupoval...peklo...nic nesedí jak má, pokřivená korba, rozplizlé a neostré detaily (některá tedy), nesedí dekl řidiče, střeliště a jeho umístění je taky záhada hlavolamu. Nedostříknuté průzory na velitelské věžičče. Tak snad ty jejich novinky budou ok, nebo někdo konečně udělá Pantera v kvalitě nových IBG (slibovaný Ačko od Trumpety je stejně asi v nedohlednu, hlavně že udělali zase dalšího Mause).
Pásy NEO u Dragonu sú tie iste shit-ne DS styren ako pred rokmi žiadna zmena to bôž k lepšiemu dokonca sa mi zdajú ešte horšie čo do kvality a detailov ako tie staršie DS.... Iba tomu dali nový lákavejší názov ...
No já nevím, tady se píše něco jiného: https://www.cyber-hobby.com/products/1-72-stug-iii-ausf-g-early-production-w-neo-track Stručně přeloženo, píšou že "Neo Track" jsou článkové pásy - dlouhé segmenty plus jednotlivé články pásů, takové jaké známe třeba z modelů Revell. nebo z modelů Dragonu v 1/35. Materiál by měl být stejný jako výlisky stavebnice - stříknuty z polystyrenu, takže pohoda. Na internetu je o tom víc potvrzujících informací. Každý ať si najde sám. Já bych se toho nebál
Michal Rollo Šorm píše:Tohle na mne vypadlo z netu...
Michale, v tomhle případě asi půjde jen o reedici. Ten Panther Ausf. F bude na 99% s pásama z DS, a bohužel asi i s tou kovovou vanou. Jediné co avizují, je opravená věž...no uvídíme.