Bral jsem ze superhobby od téhle firmy jenom nějakou šepleť - hrnce, konvicu a bedny na munici (1:35)...netroufám si určitě hodnotit kvalitu výrobce obecně (hlavně pro stavebnice), ale ta droboť celkem ušla.
V Mošoni jsem od nich koupil Tatru 82 v 1/72 a nějaké doplňky. Začnu tím lepším - doplňky jsou pěkné a s klidem je doporučím. Teď to horší - Tatra je na první pohled celkem pěkná, materiál není tak tvrdý a podpěry se proto odstraňují dobře. Až tedy na interiér, kde je špatný přístup. Nedá se to tam zabrousit a bude problém vnitřek i barvit. Dalším problémem je, že zmotali dvě verze dohromady T82 a T92. Blatníky vpředu mají být do šípu, kanystr za budkou je úplně mimo, mávátka naše armáda podle fotek neměla a zrcátko bylo jen v právo a níž. Vůbec největší kiks je podvozek, který je tvořen jen jako děrovaný kvádr. Alespoň kola vypadají celkem pěkně. Za mě tedy takové hračkovité a další model od nich už nee.
„Umělec nepotřebuje kritiku. Umělec potřebuje ocenění. Když potřebuje kritiku, není to umělec.“ — Gertrude Stein