KPM Střezimíř
bubákx píše:Ahoj,
Modely od ACE mě vždycky odrazovaly proměnlivou kvalitou ale Centurion vypadá dobře, i když o tuhle verzi nemám zájem a rád bych si počkal až na další vydání. Jen se obávám, aby díly podvozku nebyly společné a v pozdějších krabicích se neprojevilo opotřebení formy. Kdo s tím máte zkušenosti můžete mi prosím poradit? Můžu v klidu počkat, nebo mám kvůli čistému podvozku koupit tuhle první krabici?
BraňoHerain píše:Možno sú to len testovacie výlisky, ale príde mi to ako také oslizlé a neostré.
RomanV píše:bubákx píše:Ahoj,
Je úplně jedno jakou krabici si koupíš. Centa jsem si objednával na HobbyTerra hned ten den co se objevil v nabídce, tuším 7.května. Sice poštovné "skoro" stejně drahé jako model (17,29 $ + 12.80 $) a i když je s největší pravděpodobností z první vylisované várky, začišťování otřepů se nevyhneš. Čtyři dny jsem nedělal nic jiného. To ale nic nemění na tom že model to je parádní. Pěkný detaily, proporčně taky sedí a po začištění jednotlivých součástek jde krásně do sebe. Takže se připrav na trochu modelařiny ale výsledek bude
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků