Poradíte mi někdo nějakou 1/72 techniku, kterou bych mohl prdnout k britským Harrierům? Novinku od BlackDoga Land Rover Defender jsem si už pořídil, (Druhého už nechci) , ale mam teď doma trochu přeharrierováno takže potřebuji něco dalšího, ať je to různorodé.
Přílohy
"Co tě nezabije, to tě jednoduše... ...ZEŠÍLÍ !!!"
Záleží z jakého období ty Harriery máš, pokud bys měl některé z devadesátých let či starší, tak určitě lze Bedford MK od JB/Airfix. Je to sice 1/76, ale docela pěkný modýlek jak ve verzi valník, tak palivová cisterna. Dělají pak i Landrovery 101FC (valník a sanita), ale ty už jsou slabší.
Na tohto Luchsa sa už moc moc teším sledoval som 3D obrázky na Fb a je to neskutočné mám už doma dva resinové KORA a Modelltrans ale tie sa na MACO nechytajú
PT-76B - The PT-76 is a Soviet amphibious light tank MT-LB- Soviet multi-purpose fully amphibious auxiliary armoured tracked vehicle T-55 - The T-55 tanks is Soviet main battle tanks in 1960’s. Soviet B-4 M1931 203mm Howitzer - Soviet heavy howitzer in WII Sd.Kfz 138/1 Grille M was a self-propelled heavy infantry gun based on the Pz.Kpfw 38(t) chassis.
To já ho mám již slepený (zatím bez kol a pásů) a připravený na nástřik a musím říc že se mi moc líbí. Pro mě jako laika super detajly. Jen doufám že v tom bude Zvezda pokračovat.
Tohle není uplně žhavá novinka, ale měl jsem problém u nás je sehnat. Teď jsem šťastný majitel, ale v krabici za 800 Kč byly 4 kusy. To nezpracuju, takže, kdyby měl někdo zájem, 2 kusy prodám po 200 Kč, kdyžtak pište SZ. Figurky jsou menší než jsem čekal, obzvlášť na poměry Plastic Soldier, jejichž figurky jsou na měřítko 72 jako golemové.Potěšily mě i rezervní kola pro 6 pdr gun, protože u mého staršího Airfixu jedno kolo chybělo. Recenze https://tabletopirrsinn.wordpress.com/2 ... r-company/
Přílohy
PSC_1-72_6pdr+Lloyd_carrier-400.jpg (121.41 KiB) Zobrazeno 3991 krát