Egerman píše:Radek3057 píše:celé tyhle Ruské tanečky s tím že chtějí ukázat světu cosi co je údajně TOP má jednu obrovskou výhodu ... západní svět a především Evropa už konečně pustí nějakej chlup i do armády
pustí chlup do armády a co??? Obávám se, že celý problém spočívá v něčem jiném než v rozpočtu pro armádu. Nedělám si iluze, že by zvýšení rozpočtu zvedlo naši obranyschopnost, ono je totiž v podstatě jedno kolik se do armády nacpe peněz, když jaksi není ochota ze strany případných branců. Myslím, že povinné odvody u nás by proběhly asi se stejným úspěchem jako na Ukrajině. On už jen ten poprask kvůli odvodům letošních osmnáctek a to přitom jde o ouplný ho....
Hold dnes panuje přesvědčení u mladých, že to ošklivý za ně, by měl udělat někdo jiný za peníze.
Jestli by nebylo lepší přestat strašit Rusem a nakoupit nějaký rychlý čluny pro vracení uprchlíků zpátky.
síra píše:...
matto píše:síra píše:...
priznám sa, že som čakal niečo iné. pri pohlade na vežu to vyzerá, ako keby rusi neriesili balistickú ochranu veže. veľa pascí pre strely, vysoká veža a v neposlednom rade to ani velmi nevyzerá na použitie ERA. nie som síce odbroník, ale zrejme to nemá ani termovyhladávač. pri prvom pohľade som si myslel, že tie tubusy na spodnej časti veže bude vylepšenie aktivnej ochrany na štýl arény, ale priznám sa, že to skôr vyzerá ako zadymovače. dúfam, že ide len o jednú z možných tvarov veže, a že v budúcnosti sa dočkáme niečoho zaujímavejšieho. toto mi pripadá len ako dobiehanie 4. generácie.
Radek3057 píše:matto píše:síra píše:...
priznám sa, že som čakal niečo iné. pri pohlade na vežu to vyzerá, ako keby rusi neriesili balistickú ochranu veže. veľa pascí pre strely, vysoká veža a v neposlednom rade to ani velmi nevyzerá na použitie ERA. nie som síce odbroník, ale zrejme to nemá ani termovyhladávač. pri prvom pohľade som si myslel, že tie tubusy na spodnej časti veže bude vylepšenie aktivnej ochrany na štýl arény, ale priznám sa, že to skôr vyzerá ako zadymovače. dúfam, že ide len o jednú z možných tvarov veže, a že v budúcnosti sa dočkáme niečoho zaujímavejšieho. toto mi pripadá len ako dobiehanie 4. generácie.
tak údajně je to bezosádková věž ... tedy není tam potřeba někoho chránit a navíc může být pancíř mnohem silnější když nepotřebují velký vnitřní prostor
Radek3057 píše:matto píše:síra píše:...
tak údajně je to bezosádková věž ... tedy není tam potřeba někoho chránit a navíc může být pancíř mnohem silnější když nepotřebují velký vnitřní prostor
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků