Hotovo 2015: Spitfire PR XIX, Airfix 1/72
Rozděláno 2015: Avia BH21, Fairey Swordfish
Rozděláno 2015: Avia BH21, Fairey Swordfish
Tunisan píše:Já tam žádnej doubledecker nevidim. Je tam nějaký jiný, méně známější dvoupatrový autobus. viz fotka doubledecreru - je to naprosto jiný autobus...
PantherG píše:o tom Welingtonu překopaném z Li-2 (nikoliv origo Dakoty,ale jeho sovětské kopie) byl kdysi článek v L+K....je to pár let....taková perlička....aby se mohly točit vrtule,musely být v trupu výřezy....trup byl totiž nadstaven do podoby Welouše,ale motory nešlo na křídle posunout(to by už bylo až příliš drahé)....
Kvákal píše:Nejsem si jistý,ale mám pocit,že jestli jsou ty Tygry přestavěné z T-34 ,tak mají jiné pásy
FiSe píše:Tunisan píše:Já tam žádnej doubledecker nevidim. Je tam nějaký jiný, méně známější dvoupatrový autobus. viz fotka doubledecreru - je to naprosto jiný autobus...
Doubledecker je vseobecny nazev pro dvoupatrovej autobus /double deck/... Vanttol, Volvo, Leyland a nevim co jeste...
Tzn, ty brdo, kde vzali ten doubledecker?
FiSe píše:Me zase porad nejde dohlavy to, ze ty 'Tigry' cpou kamkoliv kde to zavani Nemcama. Takovy filmarsky klise, rekl bych, kdyz zli Nemci, tak jedine s tmave sedym Tigrem
FiSe píše:Me zase porad nejde dohlavy to, ze ty 'Tigry' cpou kamkoliv kde to zavani Nemcama. Takovy filmarsky klise, rekl bych, kdyz zli Nemci, tak jedine s tmave sedym Tigrem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků