Jak je na tom tedy ten český překlad ? Přemýšlím, že ho koupím pokud bude za ty prachy stát... jinak počkám na anglickou verzi v pdf jestli se neobjeví někde na netu.
Dnes došel,po prvním zkouknutí velmi dobré.Sto stránek dobrého čtení a to rez moc nemusím. Tady je prezentována na zničených a opuštěných vozech.Celkem logické,nový tank po týdnu boje asi moc rezavý není,že pane M.. Je tam také popsána tvorba tažných lan a rozbitého skla u auta. Podrobný popis tvorby různých druhů rzí. Pravda vše pomocí přípravků AK.. ale co jiného se dalo čekat. Příští číslo si určitě koupím,má se probírat pancíř Navíc velmi pěkný úvodník,asi věnovaný věrozvěstům Miga..
Tak už mám časopis doma a po prvním shlédnutí vypadá báječně. Dobré postupy, tipy i triky. Graficky dobře a přehledně udělané. Jediný problém je s již zmiňovanou čestinou, která je šitá horkou jehlou a občas přeskočí do angličtiny. Že sem tam něco ujede se dá ještě přežít, ale překladatel ani nemá moc cit pro češtinu (v tiráži ho pro jistotu nezmiňují). Chtělo by to korektora jako sůl. Na druhou stranu se mi časopis tak líbí, že mě to nenutilo ho odložit. Každopádně jdu psát mail AK ať s tím něco udělají.
No nechcem nejako strašiť, ale podľa mojej skromnej dedukcie bolo len prvé číslo preložené do 8 jazykov. Aktuálne druhé číslo je už len v 4. Vyzerá to ako na dobrý reklamný ťah s tou jednotkou.
No další výtisk se asi dělal podle prodeje prvního,holt prodej české verze byl zanedbatelný.Škoda je to velmi dobrý časopis. Navíc se našli chytráci který zase otravovali s chybami češtiny..
Někdo by holt za svoje peníze chtěl kvalitu po všech stránkách. Mně se nekvalitně přeložený a zkorigovaný text kvůli mému povolání špatně čte a rozptyluje mně to od podstaty článku. Takže tolik za chytráky.
Tiež si myslím, že keď chce človek s čímkolvek preraziť, tak pri dnešnom presýtenom trhu musí ponúknuť niečo viac, ako bežný priemer. Osobne som ten preklad nevidel, ale myslím si že keď sa chceli dostať na tuzemský trh, tak mohli na tom popracovať viac.
Druhé číslo doma - laťka udržena, sto stran též. Dobrá volba modelů, skvělá a přehledná grafická úprava, užitečné tipy (jak ztvárnit zásahy), něco zombíků a hrst referenčních fotek. Problém s češtinou vyřešen absencí lokální mutace... Škoda.
nevíte jestli bude mít Norland models v nabídce i třetí díl ? Chci objednat 1.-3. díl najednou. Případně jeslti to někde nemají po republice v angličtině (všechny tři čísla) ? Děkuji
Myslím, že dlouho nikdo nedovezl zboží od AK Interactive, takže třetí Tanker tu na trhu ještě není. Snad až s nějakou větší dávkou novinek se sem AK časopisy dostanou.
Osobně jsem si 3.díl Tankeru kupoval u Nordland Models už 18.6. na soutěži v Nymburku, včetně dalších novinek. Jen nevím jestli už mají aktualizovaný eshop.