to se bude těžko zjištovat jestli černá nebo červená pči slunci co bylo v Africe, kde i černá vybledávala. teoreticky mohlo jí i o červenou, pak nebude na škodu vydat i palmy v červené? sháněl jsem info o barvách, protože hodláme vydat archy s palmama. ti co pomohli budou odměněni archem palmiček.
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
To psali tam. Já tu Pz viděl. Kdo ví kolik jich bylo a v jakejch barvách. Ale stejně se černý moc nevyužijou, když je na ně tak málo podkladů. Ale i bílý se hodí. Jednou jsem na model hledal tu pravou, a našel sem palmičky bez hákoše, nebo měl spojený strany, takže vypadal jak okno. Aby nepropagovali fašismus. Ale bylo to v 1/72.
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.