"vy jste Anesteziolog????"
"Ne údržbář, já tu měním žárovky"
"Ne údržbář, já tu měním žárovky"
Hloubkar píše:A jak jste na tom byli s RozborkouSborkou?Já teda Rozborku za 13 (Výtečně myslím bylo 15 - 17, jestli si dobře vzpomínám a potom po dvou vteřinách o stupeň níž) a sborka byla horší. Tam jsem to měl za 40, ale už nevím, kolik u ní byla norma
PetrBM píše:No vidíš v Amerike by namiesto kladiva použili detské náradie od firmy MATEL
To mě připomělo jednu osmapadesátku ,k terá někde na stráži zmokla a pak se uložila do zbrojáku, po nějaké době se na ní dostalo čištění když jsme na letce čistily i sapry co nebyly přidělený. A ejhle on nešel ani natáhnout jak to všechno přirezlo, muselo se stím mlátit aby se to od sebe odtrhlo a pak hromada rzi....a po dvou ho´dkách jak novejRadek-Austin píše:čištění mi nepřípomínej, ve výcvikáči nám daly čistit sapry s pořadovým číslem 120 a vejš, jelikož tehdy rota měla max 90 lidí tak si asi dokážete představit kolíkrát se vytahovaly ze skladu, aktivista desátník se chtěl dostat na výkend domu.![]()
Rezavej píst a závorník sem nikdy před tím ani potom neviděl, na jednom sme dělali rozborku kladivem.
Nisim píše:A co tohle : http://www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?t=138890
Nisim píše:No já tomu až tak nerozumim, ale třeba není učel prostřelit befko. Vzhledově to M4 podobné je, ale podle té fotky bez těch lišt s kolejnicema to spíš vypadá na systém SA/AK. Ale někdo fundovanější by to mohl upřesnit. Jinak to vypadá takový kompaktní a lehký.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků