Každopádně moc díky!
Vstávat a cvičit modelařit!
Tomáš Theuser píše:Potvrdilo se mi to, co jsem psal výše. KT z Kasselu, měl prvky finální verze. Brouzdal jsem netem, zda něco nenajdu na KT z Berlina a našel jsem po letech
nové, nepublikované fota na KT z Kasselu oktopus, pohled na zadek, kde je ten tažný blbinec, či jak to nazvat. Prvně se to montovalo tušim na final Jagdtigera, viz. Kubinka.
Ale nikdy by mě nenapadlo, že to fakt reálně měl nějaký Kingtigera ještě k tomu ten, který jsem stavěl...já ho tam nemám, jelikož nikde nebyl doložen fotografií.
Se poseru asi![]()
Jinak se omlouvám, sic mimo téma Berlín 45, ale poadl tu dotaz na rozdíly v produkcích.
Georgee píše:Ještě takový dotaz do pléna... co si myslíte že jsou ty svislé čáry na věži 311ky? Mě napadlo, jestli by to nemohly být stopy po kovadle (resp. protikusu kovadla)
Tomáš Theuser píše:To branik![]()
, super!! Tuhle fotku jsem neznal. Další fakt!! Ta tvá fotka, já měl kdysi v PC pohled na ten samý
kousek, ale zepředu...a jdou kolem ruští vojáci...tedy, vím že to byly šajby. Nebyli to obyčejní vojáci. Na té fotce
byly dvě korby. Ni boha tu fotku nedokážu najít!
cencul.sk píše:Georgee píše:Ještě takový dotaz do pléna... co si myslíte že jsou ty svislé čáry na věži 311ky? Mě napadlo, jestli by to nemohly být stopy po kovadle (resp. protikusu kovadla)
Je to presne to, čo si napísal. Existuje fotka s výroby veže TIGER I, kde je práve v tejto fáze výroby a tam je to krásne viditeľné
Uživatelé procházející toto fórum: wildesau a 8 návštevníků