Jiří Ščučka - tak se klidně zvencni, možná Ti pak dojde, že jsem se smál tomu, že sis myslel, že si to někdo spletl s M-4 Jinak je možný, že máš pravdu - já tomu fakt nerozumím. Ale M-4 poznám i já .
Myslím samozřejmě tu M-4, co dělá Hasegawa.
jsem nějak popletenej to dělá asi to zelí jiank pro michaela:na letiště se určo hodí:
jeep-airfix potřebné drobné úpravy
gmc cckw 353-academy má i nějaké držáky na bomby
ford six-pst
poslední dva jsou nákladáky a jeep a gmc jsou víceméně novinky,víc mě nenapadlo když tak dodám později
Kdyby místo okoukanejch tanků dělala Tamka a spol ve čtvrtce něco jako jsou právě takvýhle tahače, cisterny, pumový vozíky atd. tak by udělaly líp, než zmenšovat Shermany, Tigery, téčka atd. Tohle by si spíš koupili letadýlkáři než tanky. Přece jenom tigra si k mezkovi asi postaví málokdo (myslím tím v rámci jedné diorámy)
Já osobně si myslím, že nás takovejch, který si chceme sem tam střihnout nějaký dioráma bude víc a myslím, že to není jenom o tom jak se mechanici opírají, nebo lezou po křídlech.
Já jsem blbě četl a nechytil, že už jste si vysvětlili že tahač od Hawy je M5 a ne M4, omlouvám se. Jinak na letiště lze ještě v klidu požít Dodge, i když ta od ESCI potřebuje dost práce a ta ambulance od Academy pokud v Norimberku neměli nějaký nepovedený kus tak taky. U Britů je to lepší, tam dělá Airfix dvě cisterny (Bedford QL a Matador), hasiče Austin K6, sanitu Austin K2Y, jeřáb a Queen Mary s Bedfordem plus dva motocyklisty na BSA M20.