Podle 3 pantů dveří to bude Fiat 1500 vyrobený v letech 1935 až 1940. Karosérie dodávalo až 7 dodavatelů. Mezi nimi i Viotti. Od včerejška hledám a určit toho správného karosáře je docela oříšek Možná je to nějaká individuální úprava.
Všem zúčastněným díky moc za pomoc , bude to asi teda něco podobného jako tohle: https://www.imcdb.org/v357312.html Dost prasárna, co udělali s tak hezkou károu, ale asi jich měli v té době dost a vyplatilo se jim to, nebo co ...
Jak jsem pochopil z na konci uvedených stránek, tak sice karoserii dodávalo vícero firem, ale hodně z těchto karoserií navrhoval Mario Rivelli (Viotti, PininFarina, Balbo, Bertone...), proto to někdy vypadá hodně podobně.
Tady je třeba úprava Fiatu 1500 od PininFariny z roku 1940, jde jen o myšlenku zpracování přední masky:
Jak je již zde uvedeno, vozidlo vzhledem spíše odpovídá uvedené verzi Fiatu 6C 1500 od Viottiho z roku 1940 (jednoduchá chladicí klapka za předním kolem, rovné hrany dveří, za dveřmi je ještě část prostoru osádky s okénkem s vyhnutím nahoru než začíná střecha, ozdobná lišta podél celého boku vozidla). První fotka natočením cca odpovídá přiložené první fotografii z Afriky od Remcala, druhá přiložené fotografii z pod ní od Falkeeins:
Vozidlo z filmu je trošku jiné, tam střecha začíná již ode dveří, což by asi odpovídalo Fiatu 1500(?).
Fotografií k jejich akci je více, v Budensarchivu je vícero oficiálních fotografií k Sonderkommandu Blaich, dostat se k této kvalitní fotografii, tak by snad šlo určit i znak na masce(?), číslo je Bild 101l-434-0932-08
Podle všech indicií - tj. šestipaprsková litá přední kola, přední blatníky vpředu zahnuté dolů, nízká kapota motoru s obdélníkovým deklem nahoře atd. to vypadá na některý z typů z Kopřivnice, tedy NW/Tatra. Nejblíže mi vycházejí TL2 nebo TL4.
Ještě jsem porovnal TL-2 s TL-4 a kvůli předním kolům většího průměru, ale s tenčími obručemi se definitivně přikláním k dvoutunové variantě, tj. TL-2. Sériová výroba probíhala od roku 1914 do roku 1924.