Jelikoš máme rok Tigra a na modelforu byla založena skupinovka na Tigry. Padl v zápětí nápad trochu oponovat a založit skupinovku na téma lovci Tigrů. Chci timto ostatní požádat o to kdo se přidá. Co zde bude zastoupeno. A poté případně moderátory o založení skupinovky Lovci Tigrů.
Naposledy upravil J. K. dne 11 úno 2010, 08:04, celkově upraveno 2
Já se rád přidám, můžu si vybrat mezi Shermanem Firefly IC, VC, Achillem a šestiliberkou* (prozatím). Možná i něco dalšího přibyde. *I šestiliberkou (57mm) šlo ulovit Tigra. Podařilo se to například jednomu výsadkáři u Arnhemu, sám zlikvidoval dva a jedno samohybné dělo na vzdálenost sto metrů.
Snad dám SU-100 Premium Dragon,.....mám několik foto s kills z našeho území tak to bude celkem prda!! Škoda že nemám posádky,....ani jednotku
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Rád se přidám se světluškou. Včera jsem načal toto. Parádní model, nejlepší model šermíka co jse kdy stavěl (Tamyia, Dragon, Academy, Italeri). Už jsem objednal další kousek.