Předem díky.

°llllll°
I am the end of the world...
I am the end of the world...
Ješte zvěčnení (rozumněj podpis) a mládenec je náš (pokud je "uns")Knedlo píše:můj tip k tomu prvnímu:
Noch eine ..(Schund ?).. und die Junggesellenzeit(?) ist uns!--
Petr Vejvoda píše:Ješte zvěčnení (rozumněj podpis) a mládenec je náš (pokud je "uns")Knedlo píše:můj tip k tomu prvnímu:
nebo: doba mládí je pryč (pokud je "aus")
no jo, máš recht, jsem debilKnedlo píše:Petr Vejvoda píše:Ješte zvěčnení (rozumněj podpis) a mládenec je náš (pokud je "uns")Knedlo píše:můj tip k tomu prvnímu:
tak to bude spíš to aus, teda né že bych němčinu nějak ovládal, ale to spojení "ist uns" by v tomdle případě asi nedávalo smysl, by tam muselo bejt unser nebo tak něco...
no to uns sem sám napsal na začátku, tak mě to taky mohlo dojít hned..no hlavně že sme to vyřešiliPetr Vejvoda píše:no jo, máš recht, jsem debilKnedlo píše:Petr Vejvoda píše:Ješte zvěčnení (rozumněj podpis) a mládenec je náš (pokud je "uns")Knedlo píše:můj tip k tomu prvnímu:
tak to bude spíš to aus, teda né že bych němčinu nějak ovládal, ale to spojení "ist uns" by v tomdle případě asi nedávalo smysl, by tam muselo bejt unser nebo tak něco...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 návštevníků