CMK sa to stáva pravidlene, ane nie je to spôsobené ani tak rezinom, ako starnutím samotnej formy. Nemôžem si pomôcť, ale niekedy mám pocit, že na domáci trh sa dostáva iba druhá trieda z CMK - čiek, a všetko bezchybné ide von. Ja som mal výrazne menšiu napr. motorovú prepážku do Mardera ... Musel som ju urobiť celú znovu.
@Hansi s motor.přep. jsem měl problém taky u Shermanu ale tam to šlo vyřešit destičkami po bocích ale tohle nevím jedině rozřezat na 4 díly a vlepit tam plast,ale to se na to můžu v**** tak tam dám díl ze stavebnice a nějak to dolepím. @Remcal dost dobré čučím na to jakou dobu a nevšimnul jsem si toho
Podle fotek bych řekl , že by to mohl spravit pásek z plastu . Pokud by jsi to rozřezal na čtyři části , tak zvětší i vnitřní průměr a to by mohlo udělat neplechu .
Po několika hlavních a hlavně resinech k nim jsem si na CMK udělal názor.....
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire