Chtěl bych vás všechny pozdravit a říct že vaše modely obdivuju (prošel jsem si galerii a lezly mi oči z důlků ), tak jsem se rozhodl že bych do toho taky trochu zafušoval. Proto bych se nezlobil kdyby mě někdo doporučil nějakej model pro začátečníky (jsem v skutku začátečník - mám za sebou jen pár letadel a navíc to už je pár let) nebo tak něco + jakékoliv rady do začátku budou vítány. Trochu už jsem se porozhlídl a uvažoval jsem o nějaký T-34 (asi od tamky nebo zvezdy), taky se mi moc líbil KV-1 od trumpeteru, ale není to tak podstatný na čem začnu (beztak to bude hnus ), podřídím se doporučení.
Ahoj, pokud začínáš a chceš pohodovou a rychlou klik-klak stavbu a dostat se úspěšně k barvení a patině tak ti osobně doporučuju modely od Tamiye v měřítku 1/48. Softskina slepíš za jeden večer, tank za dva. Mrkni třeba sem: http://www.modelbox.cz/index.php?cPath= ... lter_id=11
Pro rychlou stavbu, díly bez otřepů a velkých dělících rovin a špičkové lícování je Tamiya podle mého soudu nejlepší volba (zamozřejmě i v 1/35) každopádně Trumpeter nebo Zvezda nemusí být na začátek vždy sázka na jistotu.