Všechno je to na Italerku. Moje krevní skupina jsou sice US 5-tuny, ale i já bych do toho šel. Před hodně lety jsem se pokoušel slepit toho HEMTT s korbou, ale nedodělal jsem to. Vzpomínám si, že výlisky vypadaly docela pěkně a plechy od Edy taky OK.
Tak nějak si říkám, že se třeba někdo najde a udělá to v 1/35 úplně nový. Sázím na Bronco, Hobby Bos a možná i Trumpeter. Ten má teď dělat tohle:
je to všetko na Italerku,nik iný to ani nerobí.... PS:veci na M 978 od Pro art models sú špička,mám doma pár vecí od nich,za firmou stoja modelári ako Hugo Luyten a podobne
Já sem původně chtěl jenom kola ale když to vidím tak sem v nebi musim to koupit mam už lepty od edy exterier i interier ale bojim se že když na to nakoupim tolik věcí aby to pak šlo do sebe přece je to stará italerka
Tak přesně tohle znám. Když začínám nový model, vždycky koupím spoustu doplňků a pak si nadávám, že bych za to měl jiný model a ještě si tak prodloužím stavbu o měsíce
Jenže pak mám z každého detailu radost a u Italerky se doplňky dost vyplatí. Lepty od Edy budou OK. Jen se připrav, že dost věcí budeš odřezávat a nahrazovat leptama, ale proto se tam ty lepty dávají
Prohledával jsem kde co a pořádně nic nenašel. Jenom pár foto ze stavby M-977 v letošním Kit-magazínu. Není toho tam moc vidět, ale jestli chceš, můžu to nascanovat a poslat na tvoji el adresu.