Má smysl to sem dávat? Obrázek toho polopásu vykazuje na první pohled viditelnou chybu a... podle Paula Owena, který je autorem toho příspěvku, jsou to s pomocí AI vytvořené falešné boxarty...
- Musíme si pomáhat. Informace, které potřebujeme, tu vždycky někde jsou. Jen ten, kdo na nich "sedí", nesmí být moula, který si myslí, že jsou jen jeho.
- Modeláři neodpouštějí ani tu nejmenší chybu - zvláště ne tu na svém modelu. Řežme raději do modelů, neřešme modeláře.
- Modely nejsou tak levné, abych je stavěl jen z krabičky a nechával všechny jejich chyby bez povšimnutí...
Jako vtip možná. Ale tak maximálně jednou. Navíc to ani nejsou falešné boxarty skutečně chystaných novinek, ale jen něčí zbožná přání. Výsledek je peklo.
- - - Pročítáme dopisy dávno mrtvých lidí v pošetilé naději, že nás dovedou k pokladu. A ejhle. Někdy opravdu dovedou. - - -
Ahoj, pro zájemce o model T-72M4CZ a Leopard 2A4 AČR jsem nechal vytisknout nové obtisky na klasický papír s lakovou vrstvou jen na znacích. Takže klasická aplikace stažení z nosného papíru jako u stavebnic. Obtisky jsem si dělal původně jen pro sebe jako doplnění plochy při tisku obtisků na lokomotivu 742, ale budou i na stránkách http://www.TBmodels.cz k zakoupení pro další zájemce o kvalitní doplněk. Obtisky jsou dle aktuálních strojů s maximální shodou předloh a pouze tyto čísla. Ahoj Tomáš
Mě to připadá jako nějaké repliky/makety z nějakého filmu vyrobené pro nedostatek těch opravdových. Ta Matilda vypadá jako přepracovaný Comet a ten "234/1" jako "předělaná" US M20. Ale nevím co všechno bylo natočeno, kde a jakými tanky. Ale připadá mi to tak.