Někde jsem četl nějaké povídání o téhle stavebnici, ale nevím, jestli to bylo na nějakém fóru či v časopise. Pamatuju si, že to bylo normálně čitelné (tj. česky či slovensky) a byla tam fotka krabice stavebnice. Teď mi stavebnice přistála na stole, rád bych si to znovu přečetl a článek nemohu zaboha najít. Pokud někdo víte, napište prosím link, nebo název časopisu. Nějaké informace ohledně čelní masky a kol jsem posbíral i v článcích tady, ale přece jen bych si rád přečetl ještě i ten původní článek. Děkuju předem.
Tos asi četl můj článek v Modeláři...teoreticky to samé mám na webu...koukni do Galerie a najdi si tam Blitze od Academy. Píšu tam co jsem s modelem dělal. Mám pocit, že fotky ze stavby mám i tady na Modelforu.
Děkuji oběma za odpověď.
wWoll: Ten druhý odkaz jsem neznal, díky. J.Pavlík: Je to skvělý článek a ještě lepší model, ale není to ono. Ten recenzovaný neměl na korbě nábytek, ale tuším 3 sudy převázané řetězem (pamatuju si, že řetěz byl špatně vytvarovaný - visel v luftě, jako by nic nevážil). Ale to nevadí, není - není. Některé věci jsou v životě holt jen jednou . Stavět budu i bez toho článku a Vám oběma ještě jednou dík za snahu a za ochotu.
J.J.