Zdravim.
Chtel bych se hned na zacatku omluvit za neznalost, nejsem technikar ale jsem spis na letadla. Chtel bych se Vas zeptat na rozdil ve hlavnich do tanku T-72 a to konkretne rozdil mezi hlavni 125mm 2A46M-5/6 a 125mm 2A46M. Ptam se protoze si chci postavit T-72M1 od Tamiye (debatu o spravnosti nebo nespravnosti veze jsem se ptal minule, koupil jsem nakonec resinovou od SBS). Objednal jsem si u polaku hlaven od ABERu, ale bohuzel, na plastmodel.pl meli chybne oznacene zbozi a misto 2A46M jsem objednal 2A46M-5/6. Fakt oni to meli blbe oznacene na jejich strankach a byl jsem asi blbec ze jsem si to neskontroloval na strankach ABERu (objednal jsem Aber 35L-149 misto Aber35L-148). Chci se proto zeptat, je moc velikej rozdil mezi tema dvema hlavnema? Nasel jsem ze ten rozdil by mel byt v delce, ta 2A46M-5/6 by dle wikipedie mela byt delsi asi o 31cm a to u konce a pak nejake takove ty serepeticky u konce hlavne (ale to muzu, vynechat, jsou to lepty). Moje otazka zni, da se s tim neco delat, resp. jak velikej je rozdil v tehle dvou hlavnich, anebo to mam hezky zabalit a poslat polakum na vymenu zbozi?
Diky moc za odpoved.
S pranim hezkeho dne
Peter