Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Opět Aukro

General Discussion
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Opět Aukro

Příspěvekod Walter Wolf » 17 kvě 2020, 13:45

Čerstvá zkušenost...
Občas člověk nahlédne, sháněje nějakou drobnost, raritku či z pouhé zvědavosti aby s hrůzou zjistil, co že to má vlastně doma za vzácnost ve skladu, meziskladu, kitníku či jiných úkrytech. Tedy podle představ některých(většiny) prodejců. Některé předražené nesmysly nemá cenu komentovat.
V posledním půl roce pozoruji novou módu. Něco upoutá Vaši pozornost a Vy se rozhodnete do toho jít. Začnete aukci sledovat(do poslední chvíle vidíte kolik osob přihodilo, výslednou částku atd), z portálu Vám přijde oznámení, že Vámi sledovaná aukce se blíží k závěru, aby se najednou zjistilo, že není na co přihodit, protože veškeré detaily kamsi zmizely. Místo nich se objeví hláška "Detaily nabídky nejsou k dispozici. Nabídka nebyla nalezena." a šlus. Celá aukce kamsi zmizí viz dnešní poslední případ: Aukce č.6967475717 KZKT-9101 Semi trailer naves 1/35 Trumpeter.
Už před půlrokem jsem provozovatele na toto upozorňoval. Reakce byla, že to prověří. Chvíli byl klid, teď je to tu zas. Otázka je, zda vinou provozovatele, příp. jeho neschopností, či vinou prodejců....
Walter Wolf

• Odpovědět s citací

Re: Opět Aukro

Příspěvekod Walter Wolf » 17 kvě 2020, 15:22

Tak drobný posun...
Aukce se odpoledne po "zákulisním vydražení" překvapivě objevila. Jaké bylo překvapení, úspěšně vydražena(8 lidí sledovalo, tři přihazovali).
Docela by mne zajímalo kde a na co. V kolonce technických obtíží se sice můžete zeptat ale svůj dotaz už nemůžete odeslat - mají toho údajně mnoho co k řešení...
Walter Wolf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Atlis » 17 kvě 2020, 16:05

Aukro beží na tom istom čo poľské Allegro, tam sa robia desaťtisíce transakcií denne a ešte som sa s miznúcimi aukciami nestretol a to tam kupujem a predávam veci už takmer 15 rokov. Skôr by som hľadal chybu u seba. Pripojenie k internetu, prehliadač atď.
Marian "Atlis" Cihoň

Й*б*на р**ня
Atlis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jiras » 18 kvě 2020, 08:13

Tyhle problemy melo i nekolik znamych, zlobilo jim to jen pod Explorerem, chybejici okna a popisy atd. V ostanich prohlizecich i v Aukro aplikaci na mobilu vse slo OK. Pokud ten model chcete, zkusil bych kontaktovat toho prodejce. Je totiz mozne ze to blblo nekterym z drazitelu a treba se ten model ani neodebere. Uz se mi to taky stalo.
Jiras

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Walter Wolf » 18 kvě 2020, 14:39

Včera navečer se mi podařilo odeslat dotaz na Aukro, zda popisované problémy jsou normální. Přišel automatický mail že se tím budou zabývat.
Je zajímavé, že když jsem zjistil že se tam přes počítač nedostanu, zkusil jsem to mobilem. Bez výsledku, i tam se sice aukce mezi ostatními zobrazila ale po jejím otevření následovalo opět "Detaily nabídky nejsou k dispozici. Nabídka nebyla nalezena."
Jinak co se týká toho draženého podvalu, jasně že jsem měl zájem.
Za cenu, kterou to hlásilo ještě půl hodiny před finále(300,-Kč) a která se ukázala jako konečná...
Zamrzí to ale život jde dál.
Walter Wolf

Odeslat odpověď

Zpět na Diskuse