Vážení kolegové
Tak už nám zase courá revírem škodná
Po dlouhé době jsem se nechal opět hrubě nachytat. Neznáte někdo, nebo ještě lépe nevíte bydliště pana Jiřího Andrýska(jiri.andrysek@centrum.cz příp. jiri.andrysek80@centrum.cz)?
Tento pán inzeroval na Modelbazaru nejdříve prodej tří US dílenských tahačů(Diamond, La France a j. od Thunder model a Mirror model). Na několik mých dotazů na konkrétní model prodejce nereagoval. Mělo mne trknout že se na Modelbazaru objevila po čase sháňka po prodejci z důvodu nekomunikace. Kolega, který nezávisle na mě také něco z nabídky chtěl, narazil také na nezájem. To bylo v červnu tohoto roku.
O měsíc později se pozměněná nabídka objevila znovu. Tentokrát se jednalo znovu o Ward La France od Thunderu plus cosi jiného. Zareagoval jsem opět na zmíněný tahač a překvapivě uspěl. Dostal jsem č. účtu pro převod. Platbu jsem uhradil a s adresou a instrukcí o týden opožděného odeslání(dovolená) jsem se obrátil v důvěře v seriozní jednání na prodejce. Od té doby (7.7.) se přes mé dvě urgence prodejce neozval.
Chápu, jsou dovolené, může se přihodit cosi nepříjemného, co neumožní dotyčnému svým závazkům dostát ale slušnost je aspoň komunikovat a pokusit se o nějaké řešení. Navrhl jsem i příp. vrácení platby na účet ale zatím bez odezvy.
Závěrem se chci ještě jednou zeptat: Máte někdo nějaký bližší kontakt na tohoto pána, příp. osobní zkušenost? Předem děkuji.
Vrátil