Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Škodná??

General Discussion
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Škodná??

Příspěvekod Walter Wolf » 01 srp 2019, 06:14

Vážení kolegové
Tak už nám zase courá revírem škodná
Po dlouhé době jsem se nechal opět hrubě nachytat. Neznáte někdo, nebo ještě lépe nevíte bydliště pana Jiřího Andrýska(jiri.andrysek@centrum.cz příp. jiri.andrysek80@centrum.cz)?
Tento pán inzeroval na Modelbazaru nejdříve prodej tří US dílenských tahačů(Diamond, La France a j. od Thunder model a Mirror model). Na několik mých dotazů na konkrétní model prodejce nereagoval. Mělo mne trknout že se na Modelbazaru objevila po čase sháňka po prodejci z důvodu nekomunikace. Kolega, který nezávisle na mě také něco z nabídky chtěl, narazil také na nezájem. To bylo v červnu tohoto roku.
O měsíc později se pozměněná nabídka objevila znovu. Tentokrát se jednalo znovu o Ward La France od Thunderu plus cosi jiného. Zareagoval jsem opět na zmíněný tahač a překvapivě uspěl. Dostal jsem č. účtu pro převod. Platbu jsem uhradil a s adresou a instrukcí o týden opožděného odeslání(dovolená) jsem se obrátil v důvěře v seriozní jednání na prodejce. Od té doby (7.7.) se přes mé dvě urgence prodejce neozval.
Chápu, jsou dovolené, může se přihodit cosi nepříjemného, co neumožní dotyčnému svým závazkům dostát ale slušnost je aspoň komunikovat a pokusit se o nějaké řešení. Navrhl jsem i příp. vrácení platby na účet ale zatím bez odezvy.
Závěrem se chci ještě jednou zeptat: Máte někdo nějaký bližší kontakt na tohoto pána, příp. osobní zkušenost? Předem děkuji.
Vrátil
Walter Wolf

• Odpovědět s citací

Re: Škodná??

Příspěvekod travis » 01 srp 2019, 10:08

To, že se nabídka objeví po měsíci znovu bych jako problém neviděl. Já sám jsem do znovuprodeje dával už tolik věcí, které si dotyčný nevzal, že to i chápu. To ostatní je průser. Doufám, že ti to vše dobře dopadne a jde jen o nedorozumění nebo nedostatek času a ne podvodné jednání dotyčného.
"Co tě nezabije, to tě jednoduše... ...ZEŠÍLÍ !!!"

Něco z poslední doby: M1278 +1280 JLTV , M1070 HET + M1000 Semitrailer + D9R Doobi, MiG-21 PFM , MiG-21 MFN , MiG-21 MF , F-35B Lightning II
travis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pavel Klouček » 02 srp 2019, 06:49

No možná bych trochu znejistěl i tím, že Ward La France od Thunderu ještě nebyl vydán.
Pavel Klouček

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aleš R. » 02 srp 2019, 07:33

Walter Wolf píše:Závěrem se chci ještě jednou zeptat: Máte někdo nějaký bližší kontakt na tohoto pána,

Nebudu radit, ale vždy, když někam posílám peníze, nechám si napsat celou adresu i s telefonem. Jednou jedinkrát se tomu někdo divil, ale poslal. Kdyby ne, neposílám peníze. A já si párkrát na zaslané číslo zavolal. Pokecali jsme o modelech a bylo všechno v pohodě. Byť primárně mě šlo o to, jestli telefon není falešný.
Aleš R.

Odeslat odpověď

Zpět na Diskuse