Dobrý podvečer. Od Ježiška som dostal model tanku Panther ausf A (sd.kfz171) od Tamiye, ale bez farieb. Neviem sa nikde dopátrať aké farby naň použiť. Chcel by som ho striekať. Po rokoch som sa k tomuto koníčku vrátil tak som takmer ako nováčik, preto hľadám radu. V krabici bol len tank a tak sa neviem pohnúť z miesta . Mohli by ste mi nejako poradiť? Najlepšie by boli farby od rewell lebo už som nejaké kúpil u prvých troch modelov. Ďakujem Michal
Ďakujem. Tak dostal som to tak ako som to dostal, je to z číny, takže je to bez návodu ktorému by som rozumel, ale zoznam farieb tam nikde nie je. A žiaľ nepatrím medzi počítačových guru a ani nemám na to čas (keďže mne by to trvalo dlho) no a napokon, myslel som si že fórum je tu na to aby poradilo...
Je to kupované cez aliexpres či wish či čo takže všetko je to len tým ich písmom. A možno sú tam aj farby ale keďže neviem ich jazyk je mi to prd platné.... Je tam aj anglický návod ale farby žiadne. Pozerali sme to viacerý dokonca aj s predavačom v predajni farieb, ale nikto nič nenašiel. Neviem prečo si myslíte že som si nič nepozrel a len tak si tu vypisujem... To je ozaj také ťažké poradiť bez zbytočných reči?
Naposledy upravil michal.r dne 02 led 2018, 20:22, celkově upraveno 1