Omlouvám se za takovýto příspěvek. Z jiných for a témat vím, že lidí jako jsem já je obrovské množství a proto se ze začátku za svůj dotaz omluvím.
A teď k tématu

Chtěl bych se pustit do stavby mého prvního tanku. S modelařením nemám více méně žádné zkušenosti, ale láká mě to a chtěl bych to zkusit jako odreagování a odpoutání se od herní konzole, pc a těchto věcí.
Vím že začátky jsou nejtěžší hlavně finančně. Ale takový ten opravdový základ, jako jsou řezací nože, pilníčky, kleštičky a pinzetky mám, jelikož jsem se už letos v zimě pustil do jednoho modelu auta, které jsem dělal bez barvení. Jen složit a polepit obtisky.
Moje představa:
Líbí se mi modely od firmy Tamiya (od které jsem měl i ono auto), v měřítku 1:35. Když budu konkrétní, koukal jsem na model Leopard, nebo T-34 ve stejném měřítku. V tom asi onen problém nebude. To prostě koupím, složím a polepím, ale mám otázku, jaké barvy koupit do začátku. Moje představa jsou barvy ve spreji, plus nějaké ostatní barvičky na dodělání detailů a k tomu pár štětečků. Mohl by jste mi někdo poratit, s jakými barvami bude nejlepší začít? Určitě bych se nepouštěl do něčeho jako je dělání zaprášení, odlupujícího se nátěru, bahna a pododně. To třeba časem.
Děkuji moc za jakoukoliv pomoc.