fajné, Patton Pattnovi... chtěl jsem udělat diorámu: Patton a tank, ale předělávat M3 Stuart na M2a2 se mi nechtělo a ru fotku s easy eight jsem viděl už jako diorámu...
Ok, a co Patton coby velitel tankové školy ve Francii? Tam tolik předělávek není
Nebo z magazínu LIFE (mám doma jako obraz - každopádně tuhle figuru dělá 1:35 Verlinden)
Na druhou stranu ačkoli G. S. Patton tanky spolu si Ikem milovali, tak sám dával přednost obrněným vozidlům a ty dokonce vyšly jako konverze (třeba plusmodel) nebo jako celé sety (AFV CLUB)
Přílohy
poster14.gif (38.92 KiB) Zobrazeno 1929 krát
jwwi.gif (8.98 KiB) Zobrazeno 1932 krát
"Chytneme nepřítele za nos, a budeme ho kopat do prdele tak dlouho, dokud se nevzdá!" General G.S.Patton
Třeba tady je moje práce na Tamiya jeep + konverze od Plusmodelu. Můžu doporučit, příjemná a pohodová konverze a s tím celá stavba spojená.V podstatě toto + moje záliba v tomto vojevůdci položila základní kámen udělat všechno, na čem kdy Patton jel (vč. tanků, vozidel i pohřebního vozu (v příloze). Uvidíme, teď ještě dodělávám nějaké jiné projekty, ale ten další, pattonovský bude opravdu stát za to !
Přílohy
Pattonův Jeep - konverze Plusmodel
Pattonův pohřebák
Pattonův pohřebák - předloha
"Chytneme nepřítele za nos, a budeme ho kopat do prdele tak dlouho, dokud se nevzdá!" General G.S.Patton