Tu máš tři fotky. Někde jsem viděl ještě jednu, ale nějako ji nemůžu najít. Ještě zkusím pohledat a když ji najdu, tak ti ji pošlu. Snad to nějako pomůže.
- Musíme si pomáhat. Informace, které potřebujeme, tu vždycky někde jsou. Jen ten, kdo na nich "sedí", nesmí být moula, který si myslí, že jsou jen jeho.
- Modeláři neodpouštějí ani tu nejmenší chybu - zvláště ne tu na svém modelu. Řežme raději do modelů, neřešme modeláře.
- Modely nejsou tak levné, abych je stavěl jen z krabičky a nechával všechny jejich chyby bez povšimnutí...
Na starým komplu jsem měl několik stovek snímků techniky ze srpna 1968, ale bohužel se posral disk a všechno je v ... Samozřejmě jsem měl i PT-76, jak verze A tak i B. U tohoto typu byly, myslím, všechny SNÍMKY pořízený v Praze, hlavně před obchodním domem Bílá labuť. Podle jedné fotky, jsem stavěl ten svůj: viewtopic.php?f=7&t=61928
Vďaka priatelia, už som sa ako tak zorientoval.Ešte ak by mal niekto vedomosť o figúrkach v 1:35, ktoré by sa hodili na tento tank a pasovala by tohoto obdobia nedám ho za nič.
- Musíme si pomáhat. Informace, které potřebujeme, tu vždycky někde jsou. Jen ten, kdo na nich "sedí", nesmí být moula, který si myslí, že jsou jen jeho.
- Modeláři neodpouštějí ani tu nejmenší chybu - zvláště ne tu na svém modelu. Řežme raději do modelů, neřešme modeláře.
- Modely nejsou tak levné, abych je stavěl jen z krabičky a nechával všechny jejich chyby bez povšimnutí...