Ahoj, chtěl bych se zeptat na vaše názory a zkušenosti. Po stařičké hasegawe se objevily dvě funglové stavebnice téměř současně.. Která je lepší? Předpokládám že zvezda bude jednodušší, jak co se týče detailů, tak i sestavitelnosti... nebo?
No zatial som nestaval ani jednu,ale mám v pláne obe Zvezda - jednoduchšia, málo dielov a môže byť postavená len v palebnej pozícii (chýba podvozok), ale stavebnica vyzerá veľmi pekne výhodou sú figurky a cena Revell - o hodne zložitejší a možnosť postaviť aj na podvozku , nevýhodou je,že nemá figurky a cena je o tretinu vyššia
D.Hawk píše:Mě právě poslední dobou hodně láká ta zvezda. Figurky maji parádní
jednoznačne treba kúpiť obidve . Rozmýšľal som aj dať zvezdácke figúrky ku kanónu od revellu a zvezdacky flak pouzit ako doplnok (opustený alebo vrak) ku nejakému modelu alebo minidio
Hawku, Hawku, vzhledem k tomu, že mám stavbu Hasegawy před časem za sebou a že sem se tím dost prokousával, abych z té karikatury udělal alespoň něco připomínajícího osmnáctku, tak si dovoluji tvrdit že jsem v tomto změru v obraze. Ony se ty kanony dost liší a první co trkne na tvém obrázku z krabičky je tvar předních blatníků, který je právě typický pro osmáctku, ať už tam soudruzi z Žaponska píšou co chcou. Konec konců i na Italeráckým Ford Quadu se dočteš, že je to Morris...
Revell-ácky Flak 36 som staval je pravda, že som ho dal ako výzbroj na Geiera, ale ajtak musím podotknúť, že je to super premakaná stavebnica, pekne čisto odliate diely. Na výber máš dva štíty jeden širší a jeden užší. Flak sa dá spravyť v zloženej prepravnej pozícii alebo rozloženú v palebnej. Podvozok flaku je krásny a velice detailný. Dialkomer je taktiež super a dá sa ho spravyť buď v rozloženej alebo zloženej prepravnej pozícíí. Ak všetko spravíš v prepravnom mode dajú sa za seba zavesiť ako súprava Jediným slabím vyhotovením sú piesty ak ju budeš robiť zloženú tak v poho, ale akonáhle ju budeš dávať do palebnej tak ich budeš musieť lepiť s 3 častí a to nieje bohvie čo aspoň mne to daako nechcelo sedieť a sú dosť pokrivené takže toé musím zamaskovať. a akurát tak absencia figurok a munície. Ale inak bezproblémová stavebnica a nato, že je to iba Flak popi.i dielov Takže za mňa určite ísť do Revell Flak 36
suhlasim s adi, kupil som si Zvezdu, na obrazkoch vyzera velmi dobre, aj v skutocnosti, skutocny problem je, ze je pouzity makčený plast a to otras, urcite stoji za to, priplatit si 4-5 ecok a mat zarucenu kvalitu od revellu. Takze som si objednal aj revell.