Já vím že to je nadlické sehnat dobře nafocenej nebo nakreslenej interiér M 35 ale kdyby mněl někdo lepší než tento nebo alespoň fotku na tu sedačku šoféra byl bych šťastnej jako štěně... moc děkuji i za jakýkoliv pokus pomoct nebo úvahu jak ta sedačka funguje jestli je to nějak odpružený , nevím co je to na boku , nebo jestli je to jenom sedadlo bez pružin ... díky moc všem...
Přílohy
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Ahoj něco málo jsem našel, ale myslím, že to bude k ničemu. Oni jsou to myslím odlišné verze já se v tom moc neorientuji. A navíc z těch fotek toho není moc vidět. Taky mám model od Italeri M923 A1 Bigfoot v 1/35. Kdyby jsi chtěl tak ti můžu nafotit jak to tam mají udělané, ale jak říkám možná je to úpně něco jíneho a já v tom mám guláš.
Moc díky , teď jsem asi 4 hodiny serfoval a jelikož jsem předělal sedadlo tak už musím udělat M35a2 a je to tahle kabina , jen jsem ještě našel jeden exemplář M35 a2 s jinou sedačkou ale drtivá většina má tu s nějakým přepákováním a ještě jsem našel manuál tak se budu snažit to udělat podle něj... díky za snahu ...
Přílohy
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"