Má niekto skúsenosti s novými farbami Ammo ATOM hlavne v porovnaní s klasickými Ammo Acrylics ?
ornitus píše:Ahoj,
tak po čase otvorím toto vlákno. Pozeral som na webe pár testov z príchodu farieb na trh, ale nenašiel som odpovede napr na otázky:
1. Preshading? Ide vám s nimi v pohode?
2. Ako je to s odolnosťou na dekálové vodičky, wash, oleje a obecne s odolnosťou povrchu bez laku? Doteraz vždy lakujem pred aplikáciou dekalovych vodičiek a aj aplikaciou washu (vacsinou olejvka a benzín do zapaľovača). Podla videí, co som videl by mali byť aj bez laku odolné...
3. Ako sú na tom ich laky, prípadne surf?
4. A proste akékoľvek postrehy k týmto farbám
5. Metalické farby - ako sú na tom?
Hľadám vhodného kandidáta na full prechod.na akryl / non toxic/ varianty vratane surf, farieb, lakov atd...
Atomy na zaujali, že sú netoxicke a hlavne sa dajú pouzit jak na airbrush, tak na štetec...
Ďakujem za zdieľanie skúsenosti.
Ján Moravčík píše:2. Farby je nutné pred každým krokom nechať dôkladne vyschnúť, minimálne 24 hodín. Dekály a všetku patinu dávam na zalakovaný povrch, takže na otázku odolnosti týchto produktov bez laku ti neviem odpovedať.
Radek A píše:Ján Moravčík píše:2. Farby je nutné pred každým krokom nechať dôkladne vyschnúť, minimálne 24 hodín. Dekály a všetku patinu dávam na zalakovaný povrch, takže na otázku odolnosti týchto produktov bez laku ti neviem odpovedať.
Tím je předpokládám míněno před dalším technologickým krokem jiného typu. Brát do ruky a stříkat další odstín je možné prakticky hned?
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků