Má někdo zkušenost, v jaké nejnižší teplotě je možné stříkat surfacer Tamiya ? Jde mi o to, jestli když ho teď v aktuálních venkovních teplotách, když trochu v poledne zahřeje slunce, nastříkám v paneláku na balkóně, jestli to nebude mít špatnej vliv na přilnavost, aby mi to pak v pokojové teplotě neopadalo, atp. Vím, že lak se takhle stříkat nedá, ten by "zbělal", ale co surfacer ? Apropo, jak řešíte ventilaci, jestli stříkáte v panelákovém bytě ? Však víte, jak ženská dovede remcat, když jí z toho chcípnou kytky nebo něco trochu načichne
A ten podklad máš v spreji? Pokiaľ áno, ohrej si ho hodením na pár minút do teplej vody. Inak sa rieši striekanie v paneláku plánovaním prác a vetraním.
Surfacer mám do airbrushe. A plánovat už jsem asi taky začal, když mám rozdělanej už 3. model, abych jich měl víc v různých fázích stavby, aby se toho dalo nastříkat co nejvíc najednou. Někdy si říkám, že abych nemusel poslouchat remcání ženský, v zimě budu lepit papírový a mimo topnou sezónu plastikový A jestli mě někdo napráská Pekarové, jak se u nás v zimě větrá drahocené teplo ....
Naposledy upravil Robo76 dne 10 úno 2023, 10:55, celkově upraveno 1
Tak potom si priprav veci na striekanie cez deň, večer pošli ženu spať, fúkni všetko čo potrebuješ na nízkom tlaku a potom hneď otvor okná dokorán na nejakých 5 minút. Po probléme.
Mate niekto skusenost s surface primrom od ammo v spreji? Je to titans seria? Iba sa pytam ci najprv pouzit surfecer napr 1000 a potom toto alebo staci ten ammo rovno napriamo ako zaklad.