Člen "ŠTĚTEČKOVÉ GALAXIE" č.9
...ale už mám i "kvér"...
...ale už mám i "kvér"...
Záleží synku na vlhkosti vnějšího prostředí,možná by pomohl papírový filtr před sání?J!rka Votápek píše:Ahoj!
Ten kompresor mám (je to ale Eurotec 10A, což je jedno, páč je to úplně stejný - výrobce je H&S)
Je fajn, pracuje se s nim dobře, jenom mi trochu jezdí po lině - musel jsem ho instalovat na podložku pod myš k PC.
Co je ale podlě mě obrovskej problém: ta malá nádobka na kondenzovanou vodu nestačí - po cca hoďce práce se mi voda většinou dostane až do hadičky (malinké kapičky).
Zatím se mi ale nestalo, aby prošla až do pistole. Po použití vždycky odmonutju hadičku i odkalovač, nechám vysušit a hotovo.
Ovšem při každodenní práci by to mohl být problém - hadička nemusí dostatečně vyschnout.
Za rok, dva stejně půjdu do nějakého Sintecu
Igy píše:Nebudu řešit peníze,stejně je komp věcička,která se kupuje na hodně dlouho!
J!rka mě trošku odradil,a tak jsem se rozhodl,že pravděpodobně půjdu do tohohle![]()
Jinak díky za info
Novio* píše:Taky tedy v brzké době pořídím Infinity, sice jsem svojí fengdu ani pořádně neužil, ale nechám si ji na špinavou práci.
Ono jsem zprvu váhal kvůli ceně, ale mrknul jsem na ten odkaz na Vaňoucha a skoro mně porazilo, všude, kde jsem se na ní díval stála v rozmezí 5000-5100 a u něho je prakticky o litr levnější.
Jinak jsem na jedné recenzi na Infinity narazil na informaci, že některé těsnění nejsou teflonové a tak se komplikuje použití sintetik. Na druhou stranu jsou to prý jednoduché těsnění, které se dají za hubičku koupit v každém instalatérství - myslím že to bylo těsnění u kalíšku a u držáku trsky - stříká někdo s infinity sintetiky, nebo čistí acetonem a pozoroval nějaké problémy? _ Díky
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků