Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Úvodem ‹ Jak na to ?? Modelářská poradna
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Nákup modelů ze zahraničních serverů!

How to
Odeslat odpověď
Příspěvků: 2047 • Stránka 53 z 137 • 1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 137
  • Odpovědět s citací

Re: Nákup modelů ze zahraničních serverů!

Příspěvekod pooky » 25 zář 2009, 14:50

na HLJ som si vybral tovar...ako prvykrat ziadny login...dal som chcekout, vyplnil udaje....vybral sposob dorucenia a platby....v paypale potvrdil a potom ma vratilo spat na hlavnu stranku kde chce odo mna mail a heslo..ale to ja nemam a ani pocas registracie sa nedalo nikde potvrdit...teraz co teda?? objednavka odisla....neodisla???
pooky

• Odpovědět s citací

Příspěvekod beaver » 25 zář 2009, 17:17

pooky píše:na HLJ som si vybral tovar...ako prvykrat ziadny login...dal som chcekout, vyplnil udaje....vybral sposob dorucenia a platby....v paypale potvrdil a potom ma vratilo spat na hlavnu stranku kde chce odo mna mail a heslo..ale to ja nemam a ani pocas registracie sa nedalo nikde potvrdit...teraz co teda?? objednavka odisla....neodisla???

Moc tomu nerozumím ... jsi zaregistrovaný na HJL ? Jestli že ano tak by neměl být problém, pošlu ti mail s potvrzením objednávky. Ale spíš to vypadá,že ještě nejsi zaregistrovaný ...
Obrázek

... podvozky flákám mám skleněné police ve vitríně a nikdo se zespodu na ně nedívá ...

Galerie
beaver

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Peter Frišlovič » 25 zář 2009, 17:28

z HLJ ešte po dokončení objednávky vždy príde overovací mails číslom a dátumom objednávky,zoznamom čo bolo objednané a pod.
Na ten mail ti tiež príde aj správa o vybavení a odoslaní objednávky.
Takže pokial nie si registrovaný a nemáš ani vyplnený mail, tak ako sa chceš dozvedieť či máš objednávku potvrdenú/vybavenú???
Peter Frišlovič

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pooky » 26 zář 2009, 16:03

HokTar píše:z HLJ ešte po dokončení objednávky vždy príde overovací mails číslom a dátumom objednávky,zoznamom čo bolo objednané a pod.
Na ten mail ti tiež príde aj správa o vybavení a odoslaní objednávky.
Takže pokial nie si registrovaný a nemáš ani vyplnený mail, tak ako sa chceš dozvedieť či máš objednávku potvrdenú/vybavenú???

Mne povodne nepotvrdilo objednavku...dnes som cely proces zopakoval s tym ze som vybral SAL namiesto EMS....a uz to odislo......och och......
pooky

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Peter Frišlovič » 26 zář 2009, 16:18

A nebola náhodou chyba v tom, že si vyplňoval email a heslo(to sa vyplňuje len ak už už máš u nich účet) namiesto toho, aby
si zaškrtol možnosť "I am a new customer"??? (som nový zákazník)
Přílohy
HLJ new customer.jpg
Peter Frišlovič

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pooky » 26 zář 2009, 16:50

HokTar píše:A nebola náhodou chyba v tom, že si vyplňoval email a heslo(to sa vyplňuje len ak už už máš u nich účet) namiesto toho, aby
si zaškrtol možnosť "I am a new customer"??? (som nový zákazník)

nie....isiel som ako novy zakaznik....vyplnil som kontaknte udaje, sposob platby, nalogoval sa do paypal, povtdil, vybral sposob dorucenia, potvrdil a privitalo ma okno s prihlasenim, dnes som spravil to iste len som dal SAL namiesto EMS a objednavka odisla, prisel uz aj mail..... tak neviem....
pooky

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pooky » 30 zář 2009, 19:31

Ludia, reklamoval tu uz niekto nieco z LM??? Po strasne dlhom case mi prisli klapky na superhorneta od Wolpacku. Okrem toho ze su ohnute cele kridla, totalne mastne od silikonoveho oleja tak aj odtokova hrana krídla odštiepená na oboch kridlach.... Ako balenie maju velmi pekne ale ta kvalita az mi zabehlo....plus dalsie veci ako vyryta krytka...asi zle lebo hned vedla vyryta dalsia. No ale to je jedno....vymeni LM zlomene diely??? Ma niekto skusenost??
pooky

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Otisaq » 01 říj 2009, 18:40

Posilam vynikajici zkusenost s obchodem:

http://www.aeroclub-models.co.uk/

objednaval sem 2 obtisky od two bobs, ktere uz bezne nejsou dostupne,na dotaz jestli je maji skladem odpovedeli temer hned ze ano.
Po objednani a zaplaceni kreditkou prisly za necely tyden, perfektne zabalene, vlozene do nekolika vrstev kartonu, takze "dopis" s obtisky mel 1cm a nesel ohnout:)

Takze vrele doporucuju, ceny mozna nejsou zazrak, ale sehnal sem tak 2 uz dlooouho nesehnatelne veci :)
Rozestavěno:

Dokončeno:
Otisaq

• Odpovědět s citací

Příspěvekod farcry » 04 říj 2009, 00:09

Vážení modeláři,mohl bych někoho z vás,kdo má zkušenosti z obj.ze zahraničních serverů,požádat o objednávku jednoho kusu modelu,podělím se sním o výdaje za doručení a clo,poštovné v ČR na moji adresu platím osobně.
Děkuji.
farcry

• Odpovědět s citací

Příspěvekod 172flogger » 04 říj 2009, 15:18

http://www.hlj.com/hlj_shipping.html
Jak je to na HLJ s poštovným, platí tato tabulka z roku 2006 ?
Pod modely jsou uvedené gramy a vyšší ceny, než v tabulce.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší
"Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler
.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
172flogger

• Odpovědět s citací

Příspěvekod beaver » 04 říj 2009, 16:54

Mám zkušenost,že platí co je u modelů.Záleží jakou formu přepravy si vybereš /ale to asi víš/ a napsáno tam je -odhadovaná doprava.Nikdy se brutálně nelišila.
Obrázek

... podvozky flákám mám skleněné police ve vitríně a nikdo se zespodu na ně nedívá ...

Galerie
beaver

• Odpovědět s citací

Příspěvekod 172flogger » 04 říj 2009, 19:10

Jde mi o to, jakým způsobem se nasčítá dopravné při koupi víc kusů.

Blbě jsem se koukl a akci bez poštovného prosral o 30 minut, když jsem si myslel, že platí o 12 hodin déle. :evil:
"Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler
.
172flogger

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Maverick117 » 04 říj 2009, 20:25

172flogger píše:Jde mi o to, jakým způsobem se nasčítá dopravné při koupi víc kusů.

Blbě jsem se koukl a akci bez poštovného prosral o 30 minut, když jsem si myslel, že platí o 12 hodin déle. :evil:

Záleží od veľkosti balíka. Ale tak zhruba keď ja objednávam držím sa toho takto:

jeden model je pošta max 7€
2 modely vychádzali na 10€
3 modely už boli za poštovné 12€

pri sprejoch to bolo keď som bral vždy aspoň tri spreje tak na cca 10€

Ceny samozrejme platia pre SAL poštu pri EMS netuším aká je cena pretože to je zbytočne drahé a pre mňa zbytočné ja si tie dva týždne počkám ( cca 9 dní a vždy sú balíky doma)
My skills are not perfect but the only way to gain skills is to try new things!!
Maverick117

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Peter Frišlovič » 04 říj 2009, 21:07

Veď pri modeloch uvádzajú aj ich váhu.
Takže spočítať váhu všetkých objednaných vecí a podla tej tabulky vieme kolko bude poštovné.... :wink:
Peter Frišlovič

• Odpovědět s citací

Příspěvekod 172flogger » 04 říj 2009, 21:22

Na to jsem se právě ptal. Tabulka je z roku 1996 a poštovné udané pod modelem je vyšší, než by podle váhové tabulky mělo být. Je možné, že je v ceně započítán kartónový obal. Ale třeba USPS (americká pošta) zdražila docela dost.
Mimochodem jak kvalitně HLJ modely balí ? Mám špatnou zkušenost s obchody na eBay, které pošlou model jen v papíru a krabička přijde kulatá...

A díky všem odpovědi.
.
172flogger

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 2047 • Stránka 53 z 137 • 1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 137

Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna