používáte někdo barvy humbrol?? Nezdá se vám, že jsou teď nějaký horší? Koupil sem nějaký nový asi před týdnem dnes jsem je zkusil a je to fakt hrůza. furt to dělá fleky i dkyž to naředím jako blázen. Ty starý to nedělaly
AK VAS TO EŠTE BAVÝ (?), MŇA URČITE (!), TAK NIEKDO TAM PRESKOČIL 14-ku, TAKŽE 14-ka BUDEM JA. SÍCE VAČŠIE PLOCHY STRIEKAM DOMA VYROBENOU PIŠTOLOU, OBČAS KÚPIM NEJAKÝ TEN SPREJ, ALE ŠTETEC JE ŠTETEC A NAVŽDY BUDE.
Já se taky přidávám, všechny mé modely a postavených je jich v 1/72 cca 150 ks dělám štětcem /a to už mám dvě pistole !/. Viz v sekci galerie modelů-letadla - MiG-31, oldies a F-20.Na štětce nedám dopustit, Stříkám zatím jen spreji tamyia /stříbrnou/ a sem tam experimentuju se sidoluxem pistolí Spray Work /na to ji mám/. Ale kamufláže pouze štětec. Má to pro mne prostě své kouzlo. A abych pravdu řek, nejvíc mne odrazuje to neustálé maskování a s tím spojené vytváření masek. No a měkké přechody ? když už to musí být tak nastoupí tupování.
může mi někdo poradit jak štětcovat bílou??? potřebuju natřít podvozek a furt je to flekatýu ať to ředim jak chci. pOužil jsem už syntetiky agama(ta snad ani není bílá ) humbrol i revell, ale furt je to na guvno