bych se nedivil ale ja ho taktéž sehnal v té naší vesničce malebné a taky něco co rostlo z hnoje ale vypadá to pěkně.Jinak ste se bavili vo palmách někdy co třeba kapradina a mladý lístky se dají votrhat a udělat pravou kaprď.
to dají,jenže když je nacháš uschnout,tak se Ti zkroutí....leda asi udělat to jak do herbáře...mezi noviny a do hooodně tlusté a těžké knížky....já chtěl použít skoro všecko,co uvidím,jenže..... ...našel jsem dokonce něco,co se vzdáleně podobá Seafoamu(chtěl sem ušetřit,no),jenže se mi nepovedlo sušení...zvadlo a zkroutilo se to do nepoužitelna.... ....nebule lepší založit "botanické DF"???
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
hoši tak jsem se spletl ,moc se omlouvám bylo to v Mníšku,sbíral jsem to včera večer když jsem šel domů,Velká omluva všem listím to tak vypadalo ale je to nějakej plevel ale má to krásně malé lístečky...............takže ještě jednou omlouvám se
Už sem to několikrát uváděl. Buď listy konnopí nebo plech a jemně rozstříhat. Na kmen stačí svazek drátů a omotat sisalovým provázkem a kapku odrbat hrubším šmirglem. Kokosáky třeba z tmelu. Takhle to mám vymyšlený já, samozřejmě, že to není z mojí hlavy. Taky se na palmu chystám. Nebo firma Oktábec dělá hotový stromky, palma myslim 60Kč a ostatní stromy do 200, měl sem možnost vidět břízu a buk a fakt je to supr, ale kche to mírně dodělat korunu aby byla hustější.