Jakub Vilingr píše:jenom 8 Starfů??? měl bys přitlačit kaamo![]()
![]()
Stara fotka, woe, postavenych mam ted 10, dalsi letos jeste budou

M.
Martin Benko
Jakub Vilingr píše:jenom 8 Starfů??? měl bys přitlačit kaamo![]()
![]()
George9 píše:VojtaH píše:Jinak já nevím jak vy, ale já mám modely v kitníku![]()
To je ta lepší varianta. Já mám stavebnice ve vitríně...![]()
mess píše:Ta vitrina z Ikey (jmenuje se Detolf tusim) ma jedno velky minus - dvere maji kolem sebe dost velky spary, takze je potreba ji zatesnit, coz neni uplne jednoduchy.
A nevejde se do ni F-14 1/48, ulomil jsem pitotku a ted je tam naknap
Jinak drtivou vetsinu modelu mam zatim ve stredni casti knihovny, je to nejaka IKEA, zaskleni jsem delal sam. Pro predstavu horni pulka, dole mam jeste jednou to samy.
M.
mess píše:Dekuju.
Attacker, ano, je to CA, krasne se to stavelo, daval jsem to, tusim, i sem do galerie, kdyztak ho mam i na nasich strankach tady.
M.
George9 píše:Rado1 píše:Ja som si dlho prezeral v IKEI tú celú presklenú vitrínku, drevo bolo len dolná a horná doska. Pri bočných sklách bola rebríková konštrukcia z drôtu cca 5mm, ktorá držala police.
Nechce sa mi teraz hľadať foto na ich stránkach, bol to taký "stĺp" . Ale na moje 1:48 modely je malá. Chýba 5cm do šírky aj do hĺbky, aby sa na policu zmestil aspoň jeden![]()
Také niečo budem musiť stvoriť doma za pomoci sklenárovSamozrejme s väčším počtom políc. Mám totižto miesto v obývačke medzi sedačkou a dvermi na balkón a tam sa pýtajú aspoň 3 sklenené boky...
Tuhle sloupovou vitrínu od IKEi mám doma, za nějakých 1,500,-Kč jsem ji kupoval před pár lety v Brně, cestou z Modellbrna. Za ty peníze není co řešit, sklo ze všech čtyř stran, půdorysnej rozměr 43x37cm doma zabere prd místa. Stavím taky čtvrtky, a mám v týhle vitríně Su-27. Pokud něvěříš, tak ti to vyfotím..
Rado1 píše:
To Martin Jursa : Budeš prerábať tú vitrínu iba pre seba ? Koľko stojí tá vitrína teraz u teba ? A koľko by stála po prerábke ešte nevieš ?
TomCZ píše:http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/30114613
Mně se zalíbila tahle a koupil jsem je (ano, mám 4 kusy)v akci po 2500,-Kč, dovnitř se vleze bez problémů B-32, takže na 1/72 v pohodě
Martin Jursa píše:Rado1 píše:
To Martin Jursa : Budeš prerábať tú vitrínu iba pre seba ? Koľko stojí tá vitrína teraz u teba ? A koľko by stála po prerábke ešte nevieš ?
ja neviem, ci je ten dotaz dobre polozeny, resp. ci som ho dobre pochopil, ale ja vitriny nepredavam, takze neviem odpovedat.
Ta vitrina je z Ikei, tam stala tusim 1500 Sk.
Prerabat, to nebude velka prerabka, len sa tam navaria dalsie priecky a da sa odrezat sklo. To urobi moj otec.
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků